Костоправ Одеса Слобідка
|
|
JojiM | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Костоправ Одеса Слобідка
Дівчата порадьте досвідченого костоправа в Одесі, бажано на Слобідці. Проблеми зі спиною, спочатку зірвала, тепер взагалі розігнутися не можу.
|
|
| |
Агнеса | Повідомлення # 2 |
Майор
| А кому потрібно екстрено зняти біль, затиски, щось поправити тощо. - всі на прийом до Владислава Володимировича Забранського! Він працює дуже делікатно і дбайливо, я до нього зверталася вже не вперше і можу сміливо його рекомендувати!
|
|
| |
Цезарь | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Якщо зробити якісь висновки з мого походу до Владислава Володимировича, то можна сказати, що тепер я "інша" людина! Мене турбували різного роду болі, відчуття дискомфорту у всіх відділах хребта. Додати до цього запаморочення, "неясну" свідомість. Після першого сеансу мені стало в рази легше! Коли курс завершився - зрозумів, що живу! Задоволений усім, від а до я!
|
|
| |
Алексія | Повідомлення # 4 |
Сержант
| До цього ходила до Коробейникова і Березовського з болями в шийному відділі, але Владислав Володимирович - перший з усіх попросив мене зробити МРТ (про що я сама замислювався, але попередні лікарі говорили, не треба і так все вилікуємо). Відчувається, що він саме допомогти хоче, викладається на всі 100%, а не просто здерти грошей і хруснути кілька разів. З моєю проблемою розібралися за 7 сеансів.
|
|
| |
klim7 | Повідомлення # 5 |
Майор
| Чудовий фахівець. Був на прийомі двічі. Звертався зі старими спортивними травмами. Владислав Володимирович відмінно розібрався, провів необхідні маніпуляції, прибрав блоки в шийному і грудному відділі. Приємно спілкується і добре робить свою справу. Вміє працювати зі спортсменами.
|
|
| |
Анеля | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Професіонал своєї справи! Відчувається, що людина любить свою роботу і виконує її із задоволенням! Анітрохи не пошкодувала, що звернулася саме до нього! Дуже задоволена проведеною терапією. Мучилася понад п'ять місяців, Владислав Володимирович виправив усе за курс терапії!
|
|
| |
Стася | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Дуже багато років лікувалася у неврологів Бєляєва і Гек, також відвідувала костоправів Маврова і Жмеринецького, результату взагалі ніякого не було. На першому ж прийомі Владислав Володимирович показав, з чим доведеться працювати і де в мене проблема. Усе пояснив, розповів, вправив, тепер я можу вільно рухатися. Мені здається, таких фахівців, як він, дуже мало.
|
|
| |
Лукілліан | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Можете сказати вартість прийому у Владислава Забранського?
|
|
| |
Алексія | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Я платила 600 грн за сеанс і залишилася дуже задоволена лікуванням!
|
|
| |
Альберта | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Як можна домовитися про прийом до Владислава Забранського?
|
|
| |
Анеля | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Телефонуйте і домовляйтеся: 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.
|
|
| |
Грін | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Владислав Володимирович - лікар, який знає свою справу! Звернулася із загостренням остеохондрозу шийно-грудного відділу. Уколи, пігулки не допомагали, поки не підключилися руки професіонала. Вдячна Владиславу Володимировичу за те, що повертає нас до життя без болю!
|
|
| |