Костоправ Одеса Пересип
|
|
Філіп | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Костоправ Одеса Пересип
Добрий день! Потрібен костоправ, саме костоправ, а не масажист, потрібно вправити диск .Хто-небудь може підказати такого в Одесі?
|
|
| |
Fanyaa | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Можу сказати абсолютно точно, перевірено на собі - Забранський Владислав Володимирович - суперфахівець у цій галузі! Все розповість, покаже, вилікує і дасть рекомендації щодо подальшого підтримання здоров'я. Однозначно можу рекомендувати цього лікаря!
|
|
| |
Гриня | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Приповз до нього з сильним болем у попереку, що віддавав болем у лівий литковий м'яз, не міг самостійно протягом місяця вдягнути шкарпетки та взуття. Буквально після другого сеансу відчув полегшення, а після того, коли курс закінчився, зник біль і з'явилася легкість у всьому тілі та радість, що можу бути самостійним.
|
|
| |
Андріана78 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Прийшов до нього з моторошним, ниючим і нескінченним болем. Наслідки загострення шийно-грудного остеохондрозу. Після кількох сеансів відчув полегшення. Кому потрібна професійна допомога костоправа, звертайтеся до Владислава Забранського, він завжди готовий надати допомогу.
|
|
| |
Dann265 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Два місяці ходила по костоправам Коробейникову і Маврову, нічого не допомагало в лікуванні грижі і защемлення сідничного нерва. Це лікар з великої літери, за курс зняв мій біль і повернув до нормального життя!
|
|
| |
Бєляєва | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Костоправ Забранський - просто диво. Він буквально відродив мене до життя. Чуйний, уважний, грамотний, добросердий, чудовий фахівець, майстер своєї справи.
|
|
| |
Белла | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| Два роки спостерігалися у невролога Курницької, не могли знайти причину, дуже добре, що звернулися до Владислава Володимировича. Дуже допоміг!
|
|
| |
Авдотья | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Підкажіть Владислав Забранський приймає в районі Пересипу?
|
|
| |
Бєляєва | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Владислав Володимирович приймає на Богдана Хмельницького 49. У принципі від Пересипу недалеко, 168 маршрутка і ви у нього.
|
|
| |
Флоріан | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Як можна з ним домовитися про прийом?
|
|
| |
Dann265 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792 - Владислав Володимирович.
|
|
| |
Аріадна | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Дуже вдячна чудовому лікарю Забранському. Лікар від Бога. Усе докладно пояснив, наочно показав. Проводжу зараз у нього лікування. Дуже розумний, мудрий, освічений лікар. Рекомендую!
|
|
| |