Костоправ Одеса Бугаївка
|
|
ЗлатаЗ | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Костоправ Одеса Бугаївка
Шановні форумчани, підкажіть хорошого костоправа - наслідки старої аварії даються взнаки, за можливості ближче до Бугаївки.
|
|
| |
Алісія25 | Повідомлення # 2 |
Майор
| Рекомендую Влада Забранського. Не могла зігнутися, спасибі лікарю, все поправив, все виправив. Дав рекомендації.
|
|
| |
Smirik | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Лікар уважно вислухав де і що болить. Детально розповідав що буде робити і що потрібно робити мені. Ефективне лікування. Рекомендую!
|
|
| |
Вікентій | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Рік лікував шию, боліла дуже сильно, ходив до Коробейникова, Маврова, Зеленського, пив пігулки, робив уколи курсами, все не допомагало. А сюди прийшов і вилікував за один курс без таблеток і уколів. Я просто досі не вірю, у мене шия не болить.
|
|
| |
Раміна | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Раніше відвідувала Жмеренецького і Коробейникова, але біль постійно повертався, за порадою знайомих звернувся до Владислава Володимировича, і тільки він зміг мені допомогти! Відмінний лікар, відповідальний, ввічливий і уважний до пацієнтів. Раджу звернутися, якщо ви потребуєте його допомоги!
|
|
| |
Апрелія | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Владислав Володимирович - дійсно той лікар, який допомагає і на всі 100 відсотків виконує свою роботу. Ставлення до роботи і до пацієнтів на висоті. Не тільки як лікар, але і як людина - чудовий.
|
|
| |
tartanya | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Дуже допоміг. Не могла зігнутися і зробити повний вдих - щось защемило після фізичної праці. Порекомендували Владислава Забранського і не пошкодувала. Після невеликого курсу візитів усе минуло.
|
|
| |
Октавій | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Вдячний Владиславу Володимировичу, знайшов проблему зі спиною, після вправлення відступив біль. Я залишився задоволений і вам рекомендую!
|
|
| |
Барбара789 | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Чудовий фахівець! Лікар від Бога! Золоті руки і свіжа голова. Неодноразово зверталася до лікаря з найсильнішими болями. І разом ми справлялися з моїми проблемами.
|
|
| |
Арсенія | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Можете дати контакти доктора Забранського?
|
|
| |
Апрелія | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792 - Владислав Володимирович.
|
|
| |
Ясміна | Повідомлення # 12 |
Підполковник
| Відмінний лікар! Знає свою справу. Дуже допоміг зі спиною, наразі зі спиною все чітко, не болить. Рекомендую!
|
|
| |