Костоправ Одеса центр
|
|
Бетті | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Костоправ Одеса центр
Потрібен костоправ. У чоловіка зміщення поперекових хребетних дисків. Треба вправити. Може, хто стикався з подібним? Підкажіть!
|
|
| |
Орест | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я хочу щиро порекомендувати чудового фахівця - Забранського Владислава Володимировича, він допоміг вирішити всі проблеми з моєю хворою спиною!
|
|
| |
Ілена | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Протягом трьох років безуспішно намагалася позбутися болю в спині. У яких тільки фахівців не була - Маврова, Жмеренецького, Березовського, Коробейникова. І тут мені порадили Забранського В.В. І ось я, скептично налаштована, поїхала на прийом. Курс, всього один курс! І я без болю в спині живу і радію життю.
|
|
| |
Кочетков | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| За короткий час він позбавив мене гострого болю в спині, його рекомендації та сеанси дали свій позитивний ефект. Рекомендую!
|
|
| |
Nira1 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Була у кількох фахівців - Маврова і Жмеринецького, але допоміг тільки Владислав Забранський Добре, що є такі грамотні професіонали своєї справи.
|
|
| |
Цефас | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Не вперше звертався до Забранського В.В.. Хочу відзначити його професіоналізм, грамотний підхід до кожного пацієнта. Без зайвих слів робить свою справу на "відмінно". Небайдужий, уважний. Помітно, що Владислав любить свою роботу.
|
|
| |
Angelica | Повідомлення # 7 |
Полковник
| Його золоті руки творять чудеса! За кілька сеансів позбавляє болю в спині. Використовує різні відновлювальні методики. Постійно розвиває свою майстерність. Завжди ввічливий, коректний, при цьому дотепний, з ним дуже приємно спілкуватися.
|
|
| |
Даміра | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Підкажіть, а де він приймає?
|
|
| |
Кочетков | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| У себе вдома за адресою: вул. Б. Хмельницького 49.
|
|
| |
Єрьоміна | Повідомлення # 10 |
Сержант
| А як можна записатися?
|
|
| |
Орест | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792 - Владислав Володимирович.
|
|
| |
Esmeralda | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Ефект від процедури приголомшливий. Дуже вдячна Владиславу Володимировичу і рекомендую!
|
|
| |