Хороший кінезіолог Одеса
|
|
Ніла | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хороший кінезіолог Одеса Розкажіть, хто був у кінезіолога і з чим. Які результати і до кого краще звернутися в Одесі.
|
|
| |
Митька | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| На початку січня потрапила на прийом до Забранського Владислава Володимировича. У мене боліла спина від сидячого способу життя. Він подивився МРТ і призначив курс лікування кінезотерапією на 14 днів. Біль минув, загальне самопочуття покращилося, рекомендую!
|
|
| |
Eremeeva | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Свого часу, через мою професійну діяльність, сильно боліла спина. Звернулася до кінезіолога Забранського. Він уважно оглянувши, порадив курс кінезотерапії для спини. Спина перестала турбувати, продовжую ходити для профілактики.
|
|
| |
Еузебіо | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| У 2019 році потрапила в страшну аварію, після насилу пересувалася. На консультацію до Владислава Володимировича, мене привели батьки. Через кілька місяців було зрозуміло, що кінезіо дає шанс на повноцінне життя!
|
|
| |
Лукілліан | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я вважаю мені дуже пощастило, що звернувся до такого чудового фахівця, як Забранський В.В.! Від самого початку прийшов до нього з проблемою порушення рухової активності, яку до нього намагався вирішити в центрі Євмінова та Бубновського, також працював із Грапчевою та Петровським, але покращень не було. Після ретельного огляду знімків МРТ, він виявив суть моєї проблеми, причиною якої були численні дисфункції в моєму організмі.
|
|
| |
Heraclius | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| До Забранського В.В. моя старша донька (24 роки) звернулася з проблемою в шийному відділі хребта. Владислав Володимирович (не травмуючи шлунка медикаментами і не мучачи медикаментами печінку!), використовуючи якісь техніки, налаштував організм, зняв блокування, і минула втома, головні болі, хрускіт, затікання шийного відділу. Моя дочка ожила і довго розповідала про "чарівні" техніки доктора Забранського.
|
|
| |
Amira | Повідомлення # 7 |
Сержант
| У молодості були серйозні проблеми з хребтом, періодично маялася зі спиною. Почала займатися кінезіотерапією регулярно, стала набагато краще себе почувати.
|
|
| |
Алія1994 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Підкажіть, як можна записатися до Владислава Забранського на консультацію?
|
|
| |
Лукілліан | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792 - Владислав Володимирович.
|
|
| |
Danislav | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Підкажіть, де приймає лікар Забранський?
|
|
| |
Еузебіо | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Доктор Забранський приймає за адресою: Б. Хмельницького 49.
|
|
| |
Джозеф | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Якби знав про те, що в нас у місті є такий кінезіолог, і що таке кінезіологія, думаю, що грижі можна було б уникнути. Дуже рекомендую Владислава Володимировича!
|
|
| |