Кінезіолог масажист Одеса
|
|
Інеса | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Кінезіолог масажист Одеса
Доброго дня, а порадьте, будь ласка, кінезіолога-масажиста. Може хто знайшов хороших фахівців і може порадити?
|
|
| |
Лапуля | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я раджу Забранського В.В. У 2018 році перенесла важкий вивих ліктьового суглоба. Після того, як я зняла гіпс, з'ясувалося, що практично вся права рука не працює - крім ліктьового суглоба, пошкоджено кисть і плече, банально не могла підняти руку вище голови. Курс фізіотерапії та масажу не дав видимих результатів. За порадою друзів звернувся до Владислава Володимировича, про якого відгукувалися тільки з хорошого боку. Після першого ж прийому з'явилися видимі результати - збільшилася рухливість у руці та знизилися больові відчуття. Курс терапії і метод, який застосовує Владислав Володимирович, дуже сильно допоміг мені під час реабілітації після травми. "Чарівник" - одним словом.
|
|
| |
Харитина | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я звернулася до Забранського В.В., коли почалися болі в суглобі правого плеча. Після першого ж сеансу терапії, біль знизився і рука засувалася. Метод кінезіотерапії, який застосовує Владислав Володимирович, виявився дуже ефективним і дав позитивний результат. Курс лікування дав змогу зняти біль не тільки в плечах, а й у спині, яка теж турбувала мене періодично.
|
|
| |
Аріадна | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Мучилася нападами сильного оніміння в руці. Почалися вони раптово і сильно заважали жити, тому що могли трапитися в будь-який момент, а біль дуже сильний. Уже після першого сеансу у Владислава все змінилося. Буквально за тиждень я забула про свою проблему при тому, що мучилася вже півроку. Шалено рада, що потрапила до нього, і раджу всім своїм знайомим.
|
|
| |
Гриня | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Лікувався у невропатологів медикаментами, безрезультатно, стан погіршувався. Вирішив іти в іншому напрямку, звернувся до Забранського В.В. Владислав Володимирович розв'язав мою проблему зі здоров'ям без медикаментозного втручання, шляхом нового для мене напряму в медицині - кінезіологія. Після кількох сеансів стан стабільний. Рекомендую, методика ефективна!
|
|
| |
Пітт | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Хороший фахівець. Звернувся з гострим болем у попереку, віддавало в ногу, грижі немає! До цього звертався в клініку доктора Бубновського і кінезіолога Петровського, мені вони зовсім не допомогли. До вечора після прийому стало набагато легше. Буду проходити курс.
|
|
| |
Шура1990 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Звернулася до кінезіолога Забранського з болями в ділянці попереку, які з'являлися під час фізичного навантаження. Проблема існує і раніше намагалася її усунути у Семашка і Грапчевої. Лікування тривало два місяці і зараз мене вже нічого не турбує.
|
|
| |
Альберта | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Мені з моїм консервативним поглядом довелося дуже багато чого заново почати розуміти і розбиратися. Кінезіологія - це наука майбутнього! Рекомендую не ковтати таблетки пачками, а краще пройти курс кінезіотерапії - ефект набагато кращий!
|
|
| |
Флоріана | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Це просто чудовий лікар. Перше наше знайомство було, коли мене мучили пекельні болі. Завдяки щасливому випадку мені порекомендували саме Владислава Забранського, чому дуже радий. Покращення почалися вже після першого сеансу, а через кілька місяців ефективного лікування я зміг повернутися до здорового життя. Відмінний лікар і професіонал своєї справи. Побільше б таких фахівців.
|
|
| |
Анохіна | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Можете поділитися контактами Владислава Забранського, сильно турбує плече, хочу звернутися?
|
|
| |
Пітт | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Звертайтеся - 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.
|
|
| |
Adriana | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Зверталася до Владислава Забранського 2 рази з абсолютно різними проблемами. Допоміг мені в обох випадках, використовуючи метод кінезіотерапії. Дуже уважний, чуйний і завжди відповість на всі запитання.
|
|
| |