Мануальний терапевт кінезіолог Одеса
|
|
1Tamarochka5 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Мануальний терапевт кінезіолог Одеса
Доброго дня! Шукаю мануального терапевта, який володіє ще методом кінезіології, якщо ви проходили лікування у такого фахівця, порекомендуйте до кого потрібно звернутися.
|
|
| |
55Charlie | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Раджу звернутися до Забранського Владислава, він мануальний терапевт, який у лікуванні застосовує методи кінезіології і можу точно сказати, що це досить ефективно!
|
|
| |
Alinka44 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Болі в шиї та попереку вже багато років. Цієї осені сильне загострення. 3 тижні на лікарняному. Робили все, що тільки можна: уколи, таблетки, фізіо, масаж, голки, остеопат. Болі все одно турбували. Було перерито весь інтернет. Зацікавилася кінезіологією. Ось так і знайшла диво-лікаря Забранського! Після першого сеансу поліпшення! Для мене це диво. Рекомендую!
|
|
| |
Vasilina | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Про свій біль у попереку не згадувала вже три місяці, хоча спочатку розраховувала, що вдасться тільки зменшити біль. Мучилася болем у попереку й нозі кілька років, класичне лікування в лікарнях не допомагало, окрім як лікування за допомогою знеболювальних. Лікування у Владислава Володимировича зайняло 10 сеансів. Усім рекомендую!
|
|
| |
Тейлор | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Ходила до лікаря на кінезіотерапію. Дуже сподобалося, м'язи прийшли в норму, кровообіг покращився, та й самопочуття теж.
|
|
| |
Zubkov | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Просто офігенний фахівець у своїй галузі. Я потрапила до нього з проблемним плечем, яке мене турбувало дуже довго, раніше проходив курс лікування у кінезіолога Зибіна, але результат мене не вразив. За місяць Владислав мене відновив повністю і вже понад рік проблеми немає.
|
|
| |
Броніслава | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Потрапила до Владислава Володимировича після численних походів до кінезіологів Сагай, Кірдогло, Семашка. Напевно, багатьом складно зрозуміти принципи роботи кінезіології, та й для мене цей метод іноді схожий на диво, але він працює в дбайливих руках доктора Забранського.
|
|
| |
Людвіг | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| У якій клініці я можу знайти Владислава Забранського?
|
|
| |
55Charlie | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Владислав Володимирович приймає у себе вдома по вулиці Б. Хмельницького 49.
|
|
| |
ФомаІванов | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Як я можу з ним зв'язатися?
|
|
| |
Тейлор | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792 - Владислав Володимирович.
|
|
| |
1Tamarochka5 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Усім дякую за відгуки, обов'язково звернуся!
|
|
| |