Масажист кінезіолог Одеса
|
|
Маріанна | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Масажист кінезіолог Одеса Привіт! Порадьте хорошого лікаря кінезіолога-масажиста, який допоможе розібратися з болями в попереку .Потрібен лікар, який дійсно лікує, а не просто викачує гроші.
|
|
| |
МадленаМ | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| Владислав Забранський значно поліпшив якість мого життя, коли позбавив болю в попереку. Раптово прихопило, коли ремонт робили вдома. Думала, що минеться, але не тут-то було. Я пішла за рекомендацією, самій раніше не доводилося користуватися послугами кінезіологів, а ось моя подруга вже була в цього лікаря і дуже його нахвалювала. Тепер я і підтверджую, що лікар хороший, знає свою справу.
|
|
| |
Акакій | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Не повірив спочатку, що кінезіологія зможе допомогти при моїх болях у попереку. Але робити щось треба було, тому зважився. Зараз мені здається, що головна причина, чому все вийшло, у докторі Забранському. Це він своїми вмілими руками "чаклував" над моєю спиною і домігся просто приголомшливих результатів. Після одного курсу, я вже міг нормально ходити і навіть нагинатися трохи, стало значно легше. Уже маю намір пройти другий курс, сподіваюся, що все так само успішно пройде.
|
|
| |
Нільс | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Давно знайома з кінезіологією і була в найкращих лікарів Одеси - Семашка, Сагай, Кірдогло, і можу з упевненістю сказати: Владислав Забранський - один із найпрофесійніших фахівців, бо він у комплексі працює кількома техніками і за один сеанс робить те, що деякі лікарі розтягують і призначають додаткові прийоми. І встановлює причину, що призводить до больових відчуттів, дивиться на організм як цілісну систему.
|
|
| |
Карлосон | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| У мене сидяча робота, постійне напруження м'язів шиї і як результат - хронічні головні болі та болі в шиї. Моя старша сестра порекомендувала лікаря-кінезіолога Забранського В.В. Дуже уважний і грамотний фахівець, про таких кажуть - лікар від Бога. Після 10 сеансів лікування повністю минули головні болі та болі в шиї. Після лікування Владислав Володимирович дав мені індивідуальні рекомендації. Від душі рекомендую.
|
|
| |
Esmeralda | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Чудовий лікар! У наш час не так часто можна потрапити до хорошого фахівця. У мене проблеми з хребтом - постійно болить спина, двічі на рік звертаюся до нього. Дуже допомагає, на довгий час забуваю, що таке біль у спині. Після проходження курсу не ходжу, а літаю!
|
|
| |
Орест | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Найкласніший фахівець-кінезіолог. Багато років мучилася з болями в спині та ногах. Раніше лікувалася в Семашка і в центрі доктора Бубновського, але це приносило лише тимчасовий результат. Після відвідин Владислава зрозуміла, що знову можу жити повним життям! Усім рекомендую цього фахівця.
|
|
| |
Балашова | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Як я можу зв'язатися з Владиславом Забранським?
|
|
| |
Esmeralda | Повідомлення # 9 |
Сержант
| 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792 - Владислав Забранський.
|
|
| |
Станіслава | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Можете підказати вартість сеансу?
|
|
| |
Карлосон | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Вартість сеансу 600 грн.
|
|
| |
Gala37 | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Звернувся з больовими відчуттями в спині та стопах до Владислава Забранського, лікування продуктивне, завжди озвучують і розповідають про процес лікування. Дуже рекомендую!
|
|
| |