Кінезітерапевт Одеса
|
|
Айлін | Повідомлення # 1 |
Майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Кінезітерапевт Одеса
Добрий день, підкажіть, хто займався лікуванням грижі диска хребта за допомогою кінезітерапії? Які результати і де саме в Одесі ви лікувалися?
|
|
| |
Мартаа | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| Звернувся з болем у спині до кінезіолога Забранського. Спочатку збентежила молодість фахівця. Але сумніви швидко розвіялися. Владислав Володимирович зрозумілою мовою пояснив, чому виник біль. Після курсу сеансів болі пішли і не турбують уже кілька років. Раджу звернутися.
|
|
| |
9Жанна9 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Я звернулася до лікаря Забранського В.В. з приводу болю в попереку, що віддає в ліве стегно. Я раніше проходила лікування в центрі доктора Бубновського і в кінезіолога Сагай, але повністю не могла впоратися з болями. Після закінчення сеансів у Владислава Володимировича, біль минув остаточно. Вважаю, що лікар Забранський Владислав Володимирович мені дуже допоміг.
|
|
| |
Irinka8 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Рік тому помітила слабкість і оніміння в лівій нозі. Стан погіршувався. Продовжуючи пошуки методів лікування натрапила на "кінезіологію", зацікавилася, потрапила до лікаря Забранського. Зробила курс сеансів, але вже після першого сеансу відчула полегшення. І зараз через два тижні мій стан поліпшується з кожним новим днем. Болю немає!
|
|
| |
Аполлінарія | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Владислав Володимирович дуже сподобався, як фахівець. Звернулася до нього зі скаргами на болі в ділянці шиї після падіння під час катання на сноуборді. Ніякого формалізму. Усе детально розпитав. Для мене, як людини з багатим анамнезом, це важливо. Розповів, що потрібно і чого не можна. На консультації лікар провів ретельний огляд. І призначив лікування кінезіотерапією Лікування виявилося з приємним бонусом. Заодно перестали мучити мігрені. Від душі раджу цього чудового фахівця!
|
|
| |
Аристарх | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Дуже грамотний і уважний фахівець, правильно провів процедуру. Після першої процедури відчув полегшення, збираюся пройти повний курс.
|
|
| |
Русаліна | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Прийшла на прийом, не сподіваючись, що мою спину вже хтось виправить, до цього ходила до кінезотерапевтів Грапчевої і Петровського. Прийшла вже з останньою надією до лікаря Забранського, чудовий підхід, розуміє з півслова, що саме болить, допоміг мені вилікувати мою вічно ниючу, хвору спину, так, що тепер я просто літаю.
|
|
| |
Філіпа | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Можете сказати. де зараз приймає Владислав Забранський?
|
|
| |
Аристарх | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Владислав Володимирович приймає за адресою: Б. Хмельницького 49, до нього потрібно записуватися заздалегідь.
|
|
| |
Анеля | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Як я можу до нього записатися?
|
|
| |
9Жанна9 | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792 - Владислав Володимирович.
|
|
| |
Светослава | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Кваліфікована допомога Владислава Забранського у відновленні рухової функції правої руки дала позитивний результат. Дуже вдячна. За потреби звернуся знову.
|
|
| |