Масажист кінезітерапевт Одеса
|
|
Gloria09 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Масажист кінезітерапевт Одеса У мене 2 грижі в шийному відділі, підвивих атланта і це неповний список. Лікувалася у невропатолога, консультувалася у травматолога, результату немає. Мені порадили звернутися до кінезіолога-масажиста, може хтось лікувався у такого лікаря, порадьте.
|
|
| |
Феодосія | Повідомлення # 2 |
Майор
| Лікувалася в Забранського В.В.. Боліла спина і голова. Дуже добре допоміг мені. Застосовує цікаві методики лікування з кінезіології. Напевно, щось іще, але я не заглиблююся в подробиці. Головне, хороший результат!
|
|
| |
Христина20 | Повідомлення # 3 |
Майор
| Владислав Володимирович дуже розумний, досконало знає організм людини, вміє правильно оцінити ситуацію і повністю продумати лікування. Хто хоче допомоги, рекомендую звертатися.
|
|
| |
Леонтія | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Давно не зустрічала такого професіоналізму і людської участі в моїй, не простій ситуації з моїм здоров'ям, за три роки мого поневіряння по кінезотерапевтах Ромчуку, Петровському, Зибіну. Владислав - єдиний лікар, який правильно поставив діагноз і призначив ефективне лікування, яке повернуло мені гарне самопочуття і віру в нашу медицину!
|
|
| |
петра | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Була на прийомі у Владислава Володимировича. Мої враження? - Це диво і чари, якими володіє тільки справжній майстер!
|
|
| |
веронія | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Багато років страждаю від головного болю та болю в спині. Неодноразово проходила курс медикаментозного лікування і вже зневірилася відчути себе здоровою. Я вважаю, що перше диво, яке зі мною сталося - це те, що я знайшла справжнього майстра своєї справи - Забранського Владислава Володимировича! І що дивно, без медикаментів і болю, після першого ж сеансу почалися поліпшення, припинилося запаморочення, збільшився обсяг рухів у спині. Давно виросла з дитячого віку, але знову почала вірити в чудеса!
|
|
| |
Ельдар | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Кілька років лікувала остеохондроз у різних кінозіологів Семашка, Грапчевої, Кірдогло, тільки Владислав Володимирович позбавив болю і супутніх проблем за курс сеансів. Моїй вдячності йому немає меж. Дуже рекомендую!
|
|
| |
Афанасія1956 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Підкажіть у якій клініці приймає Владислав Забранський?
|
|
| |
петра | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Владислав Володимирович приймає у себе вдома за адресою: Богдана Хмельницького 49.
|
|
| |
леночкаа | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Можете контакти цього лікаря?
|
|
| |
Феодосія | Повідомлення # 11 |
Майор
| Телефон - 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.
|
|
| |
Хриса | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Владислав Володимирович - чудовий лікар. Сама лікувалася у нього і всім раджу. Завжди уважний, завжди задоволена!
|
|
| |