Прикладний кінезіолог Одасса
|
|
Nickolas00 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Прикладний кінезіолог Одасса
Маю перекіс таза, внаслідок цього одна нога коротша за іншу, і сколіоз розвинувся теж на цій хвилі. Хотілося б це прибрати, знаю що це виправити можна, але потрібен фахівець прикладний кінезіолог, і як я зрозумів, в Одесі з цим дуже туго. Можете порекомендувати такого лікаря?
|
|
| |
lion222 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Ходив на сеанси прикладної кінезотерапії до Забранського В.В. Шийний хондроз замучив. Усі ці проблеми було вирішено! Владислав - дуже хороший фахівець, начитаний, навчений, профі своєї справи. Під час процедури все пояснить, розтлумачить, всю механіку лікування зробить зрозумілою. Раджу однозначно!
|
|
| |
Zhanna072 | Повідомлення # 3 |
Полковник
| Дуже сильно турбували болі в шиї та попереку впродовж тривалого часу, звертався до кінезіологів Семашка, Ромчука, до центру доктора Бубновського, але явних поліпшень не було. Після лікування у доктора Забранського, вже після першої процедури відчув полегшення! А після проходження курсу зникли болі, які мене так довго мучили, і я нарешті відчув себе повноцінною здоровою людиною! Періодично звертаюся як профілактика.
|
|
| |
Lilnas | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Найграмотніший кінозіолог у своїй галузі. Я в захваті. Багато років мучилася з болями в спині й ногах. Купа витрачених коштів, сил і часу приносили тимчасовий результат у "Штормі", у "Формі" і в центрі доктора Семашка. Після курсу сеансів у Владислава Забранського зрозуміла, що знову можу жити повним життям!
|
|
| |
Solnyshko57 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Звернувся з больовими відчуттями в спині, лікування продуктивне, завжди озвучують і розповідають про процес лікування. Рекомендую!
|
|
| |
Tolyaaa | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Просто чудовий фахівець, атмосфера на прийомі душевна, слухає хворого дуже уважно. Особисто мені надав допомогу. Прийду ще!
|
|
| |
Xsantox | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Усім раджу, мені допоміг! Відмінне ставлення до пацієнтів! Відповідальний, загалом, лікар від бога! Грижа шийного відділу не турбує!
|
|
| |
Kiskis | Повідомлення # 8 |
Майор
| У якій клініці я можу знайти Владислава Забранського?
|
|
| |
Zhanna072 | Повідомлення # 9 |
Полковник
| Владислав Володимирович раніше працював у МКЛ №10 і в МЦ "Вектор Плюс", зараз приймає у себе вдома за адресою: Б. Хмельницького 49.
|
|
| |
Marchh | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Підкажіть, як можна записатися на прийом?
|
|
| |
Tolyaaa | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Записатися можна за цими номерами - 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.
|
|
| |
Дженні | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Немає слів, одні позитивні емоції від Владислава Володимировича! Майстер своєї справи, лікування пройшло, на диво, швидко й ефективно, а головне - з чудовим результатом!
|
|
| |