Прикладний кінезіолог Одеса відгуки
|
|
Бетті | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Прикладний кінезіолог Одеса відгуки
У мене проблеми незрозумілі, з болями в стегні, була у багатьох лікарів, діагноз установити не можуть - усі припущення. Хочу звернутися до прикладного кінезіолога, можете порадити до кого краще йти?
|
|
| |
Роза456 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Вважаю, що Забранський В.В. найкращий прикладний кінезіолог. Дуже рада, що потрапила свого часу саме до нього й уникла операції, яка б по суті поставила хрест на моєму здоров'ї. Від лікування залишилися тільки позитивні емоції. Настійно рекомендую цього фахівця!
|
|
| |
анжеліна | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Це лікар - чарівник! Я прийшла до нього з сильними болями в спині. Пройшла курс лікування, після якого повернулася в "життя без болю".
|
|
| |
Октавія | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Забранський Владислав поставив мене на ноги, використовуючи кінезіологію. Рідкісний лікар - грамотний фахівець, чуйний і дуже уважний. Рекомендую всім, хто вже втратив надію на одужання.
|
|
| |
Yasya | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Рекомендую. Допоможе навіть у важких випадках. Була у кінезіологів Сагай і Зибіна, саме Владислав Забранський зміг допомогти. Припинилися нестерпні болі, які вже не давали спати ночами. Тепер ходжу тільки до нього, якщо виникають якісь проблеми з хребтом.
|
|
| |
Самуїл | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Владислав Володимирович справді лікує, була у Петровського, Ромчука, Батира. Ефект - місяць - два. Після лікування у Владислава, можна сказати, літала півтора року, зараз, після народження дитини, ходжу на відновлювальні процедури!
|
|
| |
Ребекка | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Прекрасний лікар! Грамотний, уважний і чуйний! Вивчивши мій стан і результати обстеження, призначив курс прикладної кінезіології. Виправив мені шийний хондроз, деформацію спини і попереку, виправив скручування таза.
|
|
| |
Клава44 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Як можна записатися до цього лікаря на консультацію?
|
|
| |
анжеліна | Повідомлення # 9 |
Сержант
| 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792 - Владислав Володимирович.
|
|
| |
Іззі | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Можете сказати яка вартість прийому?
|
|
| |
Yasya | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Я заплатив 600 гривень за сеанс.
|
|
| |
Аризона | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Рекомендую кінезіолога Владислава Володимировича Забранського. Жити стало набагато легше. Відмінний фахівець!
|
|
| |