Масажист прикладний кінезіолог Одеса
|
|
Ветта | Повідомлення # 1 |
Майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Масажист прикладний кінезіолог Одеса
Підкажіть, де приймає хороший прикладний кінезіолог. У мене явний м'язовий перекіс. Якщо хто в курсі відгукніться, будь ласка.
|
|
| |
Ада | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Дуже рекомендую Забранського В.В. - практикуючий кінезіолог. Він лікував мене прийомами саме кінезотерапії, я вперше зіткнулася з таким! Допомогло, багато цікавого почула і дізналася.
|
|
| |
Оліса | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Звернулася з проблемами в хребті й тазостегновому суглобі до прикладного кінезіолога Забранського. Залишилася задоволена. Грамотний фахівець, що викликає довіру і проявив максимальну залученість у вирішенні моєї проблеми. Надалі буду звертатися тільки до Владислава Володимировича.
|
|
| |
Матрона | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| У грудні в мого чоловіка загострилися болі в спині, грудній клітці та попереку! Звернулися до Владислава і полегшення не змусило на себе чекати. Грамотний і уважний фахівець. Індивідуальний підхід і хороша методика.
|
|
| |
МарьяКо | Повідомлення # 5 |
Майор
| Дуже хороший, грамотний фахівець. На кожному прийомі цікавився моїм самопочуттям. Я неодноразово проходила курс прикладної кінезіології у Сагай і Грапчевої. Це був перший раз, коли я відчула ефект від процедур. У мене боліли руки і шия. Після курсу сеансів біль минув, мені стало легше ходити і сидіти, навіть хребет вирівнявся. Наступного разу буду записуватися тільки до Владислава Володимировича.
|
|
| |
Єфросинія | Повідомлення # 6 |
Майор
| Чудовий фахівець і професіонал - уважне ставлення та індивідуальний підхід роблять свою справу! Уже не перший рік проходжу курс лікування у Владислава Володимировича і рекомендую всім! Один із найкращих фахівців у цій сфері.
|
|
| |
Барбара789 | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| Відвідувала центр доктора Семашка, консультувалася з Кірдогло в Штормі - результату нуль. Допоміг тільки Забранський В. В. Дуже уважний, грамотний, професійний лікар. Руки чарівні. А доктор абсолютно правий, спортом дійсно треба займатися.
|
|
| |
Дегтярьова | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Якщо не секрет, підкажіть де приймає Владислав Забранський?
|
|
| |
МарьяКо | Повідомлення # 9 |
Майор
| Владислав Володимирович приймає у себе вдома - Б. Хмельницького 49.
|
|
| |
Гликерія | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Можете дати контактний телефон?
|
|
| |
Матрона | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.
|
|
| |
Серафимка | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Владислав Володимирович чудовий фахівець. Професіонал на всі 100. Прийдеш до нього з хворою спиною, а підеш зі здоровою. Раджу!
|
|
| |