Хороший прикладний кінезіолог Одеса
|
|
Інара | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хороший прикладний кінезіолог Одеса
Добрий день! А можете порекомендувати когось із прикладних кінезіологів в Одесі з приводу болю в спині. Уже рік займаємося цим питанням - ЛФК, масажі, фізіопроцедури, але поліпшення немає, навіть трохи гірше стало.
|
|
| |
Домна | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Через сидячу роботу і взагалі малорухливий спосіб життя в мене почалися проблеми зі спиною. Зайнятися якимось спортом або просто хоча б удома робити вправи - на це в мене не вистачає ні часу, ні сили волі, скажу прямо. Вихід я бачила тільки в тому, щоб іти "лагодити" спину до прикладного кінезіолога. Зверненням до Владислава Володимировича Забранського залишилася задоволена. Він допоміг позбутися ниючих болів і відчуття тяжкості в спині. Стало набагато краще. Але якщо знадобиться знову, без роздумів прийду тепер до Забранського і вам рекомендую!
|
|
| |
Євпраксія | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Я всім раджу Владислава Забранського. Вийшла з прийому з повним відчуттям, що мені 20, а не 35. Знову народилася.
|
|
| |
Марьямна | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Приголомшлива людина і професіонал. Я вражена. Усе на вищому рівні, прийом, усі тонкощі розповідає і на тілі покаже. Просто чарівник.
|
|
| |
Інга | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Просто вражена ефектом від цього фахівця! Результат уже після курсу відвідувань, але я буду закріплювати його й далі. Доктор Забранський - суперпрофесіонал, який бачить організм у цілому. Сміливо рекомендую.
|
|
| |
Леонтія78 | Повідомлення # 6 |
Майор
| Лікувалася в центрі Бубновського і в кінезіолога Сагай, але моя проблема не вирішилася. Владислав Забранський - перший лікар, який усе докладно пояснив, розписав програму лікування. Викликав довіру. Ставлення до пацієнтів позитивне, уважний лікар, вселяє надію і впевненість. Надає підтримку. Дуже вдячна йому. Програму ще не пройшла до кінця, але позитивна динаміка одужання точно є!
|
|
| |
Маргарита | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| Чудовий кінезіолог Забранський, майстер своєї справи, що володіє особливою технікою, яка дає змогу вилікувати за короткі терміни.
|
|
| |
Гуляша | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Дуже уважний лікар, ввічливий, досвідчений. Ретельно вивчив МРТ, призначив лікування. Проходжу лікування методом прикладної кінезіології. Уже відчуваю поліпшення!
|
|
| |
Клавдія1993 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Поліпшення стану після лікування у Зибіна та Петровського було короткочасним. Владислав Забранський підібрав правильний та індивідуальний курс кінезіології та подарував віру на шляху до одужання. Після проходження першого курсу відчув значне покращення загального стану. Рекомендую!
|
|
| |
Груша | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Як я можу зв'язатися з Владиславом Забранським?
|
|
| |
Євпраксія | Повідомлення # 11 |
Сержант
| 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792 - Владислав Володимирович.
|
|
| |
Новгородцев | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Владислава знаю давно. Можу сказати тільки одне - чудовий фахівець, знавець своєї справи. І я завжди можу розраховувати на нього в скрутну хвилину і швидко відновити працездатність. Рекомендую!
|
|
| |