Прикладні кінезіологи Одеси відгуки
|
|
Myasnikovvva | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Прикладні кінезіологи Одеси відгуки
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, чи звертався хтось до прикладного кінезіолога Забранського Владислава Володимировича та Ваші враження про нього, як про лікаря?
|
|
| |
Іванка66 | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Проблеми з хребтом треба якомога раніше вирішувати, не терпіти, не тягнути до останнього. Я ось затягнула і тільки даремно мучилася, коли можна було давним-давно припинити мої страждання. Владислав Забранський мені допоміг. Він просто чудовий прикладний кінезіолог!
|
|
| |
Stella73 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Мене захоплюють сучасні методи лікування Владислава Володимировича, його підхід до терапії. Дуже мені допоміг!
|
|
| |
Hloya58 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Владислав Володимирович - просто чарівник! Я працюю в офісі і зіткнулася з сильним болем після робочого дня в попереку. Після процедур у цього фахівця почуваюся наче заново народженою! Це просто блаженство!
|
|
| |
Mmiillaannaa | Повідомлення # 5 |
Сержант
| З болями в спині, колінах і в тазостегновому суглобі я зверталася до Кірдогло і Семашка. Потім мені порадили Забранського. Напевно це уважне ставлення і правильно підібране лікування через 3 місяці дали дуже хороший результат. Сміливо можу рекомендувати цього фахівця. Якщо будете виконувати зі старанням усе, що він призначає, то обов'язково буде результат.
|
|
| |
Nino0o | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Владислав Забранський дуже хороший кінозіолог. Із задоволенням ходжу до нього на сеанси. Професійно допомагає мені з моїми проблемами, особливо з шийним відділом. Довіряю повністю його досвіду і завжди відчуваю поліпшення після курсу.
|
|
| |
Odesseya12 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| До Владислава Володимировича звернулася для лікування шийного остеохондрозу. Дуже сподобалося уважне ставлення. Отримала відповіді на всі хвилюючі питання, визначилися зі схемою лікування. Після першого ж сеансу відчула поліпшення загального самопочуття.
|
|
| |
Nnadezhdaa | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Після травми на роботі почала сильно боліти спина. Лікувалася вдома, але не допомогло. Вирішила піти до кінезіолога Забранського В.В. Про нього дізналася від подружки, яка також мала проблеми зі спиною, і ходила до нього. Скажу чесно, після першого сеансу покращення було лише незначне. Але вже після третього боліти в спині перестало. Результатом дуже задоволена!
|
|
| |
Jenny77 | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| 4 місяці мук, болю в нозі і ходіння по кінезіологах Петровському і Зибіну, спустивши купу грошей, я знайшла лікаря, який мені допоміг! Всім рекомендую звертатися до чудового кінезіолога Забранського!
|
|
| |
KoltsunIrina | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Підкажіть, як можна записатися до цього фахівця?
|
|
| |
Nino0o | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Записатися можете за номерами телефонів - 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.
|
|
| |
Myasnikovvva | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Спасибі всім за поради, Владислав Володимирович чудовий фахівець, допоміг розібратися з моєю проблемою. Дуже рекомендую!
|
|
| |