Найкращий остеопат Одеси відгуки
|
|
Ella | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращий остеопат Одеси відгуки
Добрий день! Порадьте хорошого остеопата, у якого самі лікувалися і він вам допоміг. Чекаю від вас контактні дані перевіреного лікаря.
|
|
| |
Daria19 | Повідомлення # 2 |
Полковник
| У місті Одеса не змогла знайти розумного фахівця. У разі, якщо городяни порадять з радістю звернуся.
|
|
| |
ТаняКальченко | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Готова я з попереднім дописом заперечити, бачила щонайменше одного фахівця, який точно є найпрофесійнішим у такій медичній класифікації і до нього можливо записуватися без ризиків за своє здоровичко. Це Забранського Владислава Володимировича, який приймає тільки дорослих.
|
|
| |
Svet1 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Владислав Володимирович - суперфахівець! Це був мій перший досвід походу до остеопата і я дуже задоволена. Жодних недоліків не побачила, позитивний ефект від прийому вже після першого відвідування. Я в захваті! Дуже уважний лікар, який знає свою справу. Я дуже рада, що звернулася до цього лікаря і зараз усім його рекомендую!
|
|
| |
Даміра | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Доктор Забранський остеопат із золотими руками. Звернулися до нього з шийним остеохондрозом, після курсу сеансів дуже задоволена результатом. Розумний фахівець, у наш час зустріти досить рідко.
|
|
| |
Ейва | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Теж відвідувала остеопата Забранського, Владислав Володимирович майстер своєї справи, можу сміливо його рекомендувати.
|
|
| |
КсеніяЯ | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Ми проходили лікування у дитячого остеопата Забранського, він допоміг нам із вивихом щиколотки. Якщо вам потрібна допомога дитячого остеопата звертайтеся до Владислава Володимировича.
|
|
| |
Zhorzhina | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Підкажіть, де веде прийом цей лікар?
|
|
| |
петра | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Забранський Владислав Володимирович, працює тільки з дорослими, приватний кабінет Богдана Хмельницького 49, телефон 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792
|
|
| |
Білоусова | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Правду розповіли, що Забранський В.В. - розумний лікар в Одесі, знаю з особистого досвіду. У цій спеціалізації, крім нього, більше немає до кого звернутися.
|
|
| |
ssofiaa | Повідомлення # 11 |
Підполковник
| Дякую, за рекомендації, до розумного фахівця в місті.
|
|
| |