Остеопат Одеса відгуки
|
|
Ella | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Остеопат Одеса відгуки
Зараз шукаю фахівця-остеопата, саме грамотного і перевіреного. Була в кількох, результату немає. Ось Вас і питаю, хто в кого був і який результат.
|
|
| |
Daria19 | Повідомлення # 2 |
Полковник
| У місті Одеса я не знайшла правильного лікаря. Якщо ж одесити порекомендують точно звернуся.
|
|
| |
ТаняКальченко | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Хочу з попереднім оратором заперечити, знаю щонайменше одного фахівця Забранського В.В., який є на 100% найкращим у такій медичній класифікації і до нього можливо записуватися без ризиків за своє здоров'я.
|
|
| |
Svet1 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Владислав Володимирович - суперфахівець.! За курс своїми золотими руками зробив неможливе. Біль мучив мене 2 роки через зміщення хребців, рекомендую як професіонала з великим досвідом і чуйним ставленням до пацієнтів. Хороший, розумний, грамотний фахівець.
|
|
| |
Даміра | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Забранський чудовий остеопат. Звернулися до нього з сильно травмованим стегном, після курсу сеансів знімається біль, викликає почуття радості та спокою. Владислав Володимирович став моїм улюбленим лікарем останнім часом.
|
|
| |
Ейва | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Теж відвідувала у чудового остеопата, Владислав Володимирович майстер своєї справи, можу сміливо його рекомендувати.
|
|
| |
КсеніяЯ | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Ми лікувалися у Владислава Володимировича, він допоміг нам зі сколіозом. Раджу сходити до Забранського, він допоможе.
|
|
| |
Zhorzhina | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Дайте пораду, де приймає цей професіонал?
|
|
| |
петра | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Забранський Владислав Володимирович, працює тільки з дорослими, приватний кабінет Богдана Хмельницького 49, телефон 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792
|
|
| |
Білоусова | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Правду написав, що Забранський В.В. - найкращий лікар в Одесі, знаю з особистого досвіду. У цій спеціалізації, крім нього, більше ні до кого звернутися.
|
|
| |
ssofiaa | Повідомлення # 11 |
Підполковник
| Дякую, за коментарі, до найкращого фахівця в нашому місті.
|
|
| |