Найкращі остеопати Одеси відгуки
|
|
Ella | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращі остеопати Одеси відгуки
Останнім часом сильно турбує спина, знайома радить звернутися до остеопата, каже, що він добре допомагає при таких болях. Можете порекомендувати остеопата, який професійно знає свою справу.
|
|
| |
Daria19 | Повідомлення # 2 |
Полковник
| В Одесі не вийшло знайти грамотного фахівця. Якщо ж одесити підкажуть з радістю звернуся.
|
|
| |
ТаняКальченко | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Хочу з попереднім повідомленням не погодитися, зустрічала, напевно, одного лікаря, який 100 відсотків найкращий у даній професії, і до нього можливо звертатися без остраху за своє здоров'я. Це Забранського Владислава Володимировича, який приймає тільки дорослих.
|
|
| |
Svet1 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Владислав Володимирович - просто чарівник! Індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Остеопатія допомогла привести мій організм до ладу. Забранський В.В. - професіонал своєї справи!
|
|
| |
Даміра | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Забранський чудовий остеопат. Звернулися до нього з грижею, після курсу сеансів гострі болі пішли, відчулася легкість. Дуже вдячна Владиславу Володимировичу за його професіоналізм і талант.
|
|
| |
Ейва | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Відвідувала курс сеансів у чудового лікаря Забранського, результат досягнуто! Раджу.
|
|
| |
КсеніяЯ | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Нас вилікувала чудовий лікар Забранський, результат був досягнутий чудовий, він майстер своєї справи. Владислав Володимирович ставить на ноги дуже важких пацієнтів.
|
|
| |
Zhorzhina | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Підкажіть, як записатися до цього лікаря?
|
|
| |
петра | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Забранський Владислав Володимирович, працює тільки з дорослими, приватний кабінет Богдана Хмельницького 49, телефон 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792
|
|
| |
Білоусова | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Правду сказали, що Забранський В.В. - найграмотніший фахівець у місті, знаю з особистого досвіду. У цій спеціалізації, крім нього, більше немає до кого звернутися.
|
|
| |
ssofiaa | Повідомлення # 11 |
Підполковник
| Дякую за рекомендації до найкращого фахівця в місті.
|
|
| |