Остеопати Одеса відгуки
|
|
Ella | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Остеопати Одеса відгуки
Вітаю, звертаюся до Вас може знаєте остеопата, який добре лікує. Цікавлять рекомендації до професіоналів. Дайте контактні дані хорошого лікаря на основі особистого досвіду або відгуків близьких.
|
|
| |
Daria19 | Повідомлення # 2 |
Полковник
| У цьому місті мені не вдалося знайти досвідченого остеопата. У тому разі, якщо на сайті підкажуть, запишуся на прийом.
|
|
| |
ТаняКальченко | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Можу з попереднім оратором заперечити, знаю щонайменше два фахівці: Забранського В.В. і , який 100 відсотків найпрофесійніший у такій сфері і до нього можна записуватися на прийом без страху за своє здоров'я.
|
|
| |
Svet1 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Забранський В.В. - справжній професіонал своєї справи! З методом лікування, який застосовує доктор Забранський, познайомилася вперше. І результат перевершив усі мої очікування! Остеопатія допомогла привести мій організм до ладу. Я дуже рада, що звернулася до цього лікаря і зараз усім її рекомендую!
|
|
| |
Даміра | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Остеопат Забранський остеопат із золотими руками. Звернулися до нього з остеохондрозом, після курсу сеансів гострі болі пішли, відчулася легкість у русі. Владислав Володимирович став моїм улюбленим лікарем.
|
|
| |
Ейва | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Відвідувала курс сеансів у остеопата Забранського, Нестандартний, індивідуальний підхід. Найвищий рівень професіоналізму. Уважне ставлення до пацієнта.
|
|
| |
КсеніяЯ | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Нам допоміг остеопат Забранський, завдяки йому я тепер хочу без палички. Хочеться порадити цього фахівця всім!
|
|
| |
Zhorzhina | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Порадьте, як приймає цей фахівець?
|
|
| |
петра | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Забранський Владислав Володимирович, працює тільки з дорослими, приватний кабінет Богдана Хмельницького 49, телефон 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792
|
|
| |
Білоусова | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Правду написав, що Забранський В.В. - найкращий фахівець в Одесі, знаю з власного досвіду. У даній спеціалізації, крім нього, більше немає до кого звернутися.
|
|
| |
ssofiaa | Повідомлення # 11 |
Підполковник
| Спасибі, за відгуки, до розумного лікаря в Одесі.
|
|
| |