Остеопат Одеса Ленселище
|
|
Ella | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Остеопат Одеса Ленселище
Добрий вечір! Порадьте хорошого остеопата. Після пологів ходити важко. Тому вирішила тут дізнатися може хто знає хорошого фахівця !!!
|
|
| |
Daria19 | Повідомлення # 2 |
Полковник
| В Одесі не вийшло знайти розумного лікаря. У тому разі, якщо люди на форумі підкажуть, з радістю звернуся.
|
|
| |
ТаняКальченко | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Готова з попереднім оратором посперечатися, зустрічала Забранського Владислава Володимировича, який 100% взірцеві в даній сфері і до нього можна приходити без страхів за своє здоров'ячко.
|
|
| |
Svet1 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Владислав Володимирович не просто лікар, він чарівник! Остеопатія, як я тепер дізналася, - дуже хороший метод лікування. Пройшла кілька сеансів, у результаті мій стан значно покращився: перестали турбувати головні болі, болі в шиї та спині. Після курсу остеопатії почуваюся чудово. Рекомендую. Забранський В.В. Професіонал своєї справи!
|
|
| |
Даміра | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Забранський чудовий лікар остеопатії. Звернулися до нього повторно з сильно травмованим коліном, після курсу сеансів знімається біль, викликає почуття радості та спокою. Владислав Володимирович став моїм улюбленим лікарем в останні два роки, після того, як зняв гострий біль у попереково-крижовому відділі спини.
|
|
| |
Ейва | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Відвідувала курс сеансів у чудовий лікаря Забранського, Владислав Володимирович майстер своєї справи, можу сміливо його рекомендувати.
|
|
| |
КсеніяЯ | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Нас вилікувала чудового остеопат Ірина Олександрівна, результат був досягнутий чудовий, вона майстер своєї справи. Ірина Олександрівна ставить на ноги дуже важких діток.
|
|
| |
Zhorzhina | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Підкажіть, як записатися до цього професіонала?
|
|
| |
петра | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Забранський Владислав Володимирович, працює тільки з дорослими, приватний кабінет Богдана Хмельницького 49, телефон 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.
|
|
| |
Білоусова | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Правду розповіли, що Забранський В.В. - толковий лікар в Одесі, знаю з особистого досвіду. У цій спеціалізації, крім нього, більше ні до кого звернутися.
|
|
| |
ssofiaa | Повідомлення # 11 |
Підполковник
| Дякую, за відгуки, до найграмотнішого фахівця в нашому місті.
|
|
| |