Остеопат Одеса Суворовський район
|
|
Ella | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Остеопат Одеса Суворовський район
Добрий день! Потрібен хороший остеопат із досвідом роботи, який знає свою справу. Порекомендуйте фахівців у яких ви впевнені.
|
|
| |
Daria19 | Повідомлення # 2 |
Полковник
| У нас у місті немає правильного фахівця. У тому разі, якщо форумчани підкажуть точно звернуся.
|
|
| |
ТаняКальченко | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Готова з попередньою одеситкою не погодитися, зустрічала, напевно, одного лікаря - Забранського Владислава Володимировича, який приймає тільки дорослих, який точно найграмотніший у цій професії і до кого можна записуватися без остраху за своє здоров'я.
|
|
| |
Svet1 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Владислав Володимирович - суперспеціаліст, я такого ще не зустрічала! Біль, який не давав жити, відступив. Остеопатія допомогла привести мій організм до ладу. Після курсу почуваюся чудово. Я дуже рада, що звернулася до цього лікаря і зараз усім її рекомендую!
|
|
| |
Даміра | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Доктор Забранський остеопат із золотими руками. Звернулися до нього з сильно травмованим плечем, після курсу сеансів гострий біль пішов, відчулася легкість у русі та під час сну. Розумний фахівець, у наш час зустріти такого велика рідкість.
|
|
| |
Ейва | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Звернулася до Владислава Володимировича за рекомендацією і залишилася задоволена. Раджу всім, хто потребує допомоги остеопата.
|
|
| |
КсеніяЯ | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Нам допоміг Владислав Забранський із проблемами спини. Хочеться порадити цього фахівця всім!
|
|
| |
Margarita27 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Дайте пораду, як потрапити на прийом до цього лікаря?
|
|
| |
Zhorzhina | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Забранський Владислав Володимирович, працює тільки з дорослими, приватний кабінет Богдана Хмельницького 49, телефон 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792
|
|
| |
петра | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Сильно прихопило спину, не знав, що робити, взагалі рухатися не міг: стара травма регулярно дає про себе знати. Друзі порадили звернутися до Владислава - він багатьом допоміг, усі відгукувалися про нього дуже добре.
|
|
| |
Білоусова | Повідомлення # 11 |
Підполковник
| Правду розповіли, що Забранський В.В. - найкращий фахівець у нашому місті, знаю з особистого досвіду. У цій спеціалізації, крім нього, більше ні до кого звернутися.
|
|
| |
ssofiaa | Повідомлення # 12 |
Підполковник
| Дякую, за рекомендації, до найкращого лікаря в місті.
|
|
| |