Масажист Одеса Таїрова
|
|
Кларисса | Повідомлення # 1 |
Генерал-майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Масажист Одеса Таїрова
Привіт усім! Викликає інтерес, які масажисти у нас в Одесі найграмотніші? Хочеться почути вашу позицію про таких профі.
|
|
| |
КазаковаМіра | Повідомлення # 2 |
Генерал-майор
| Я була у багатьох, але мені не вдалося знайти правильного лікаря. У разі, якщо ви володієте даними про такого фахівця, який вам допоміг вирішити проблему, запропонуйте.
|
|
| |
ХристинаМалих | Повідомлення # 3 |
Генерал-майор
| Непогано б дізнатися, які лікарі по-справжньому найграмотніші, а то я вже довго в пошуку і мої результати катастрофічні.
|
|
| |
Liana | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Хотілося б мені заперечити з вищезгаданою одеситкою, що проходила лікування, у нас є такі лікарі, які на 100 відсотків найпрофесійніші в цій спеціалізації і я хочу їх порадити, це - мануальний терапевт Забранський Владислав Володимирович.
|
|
| |
Калиночка | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Лікар від Бога Забранський В. В. Просто слів не вистачає, щоб висловити подяку. Дуже грамотний фахівець і розумний лікар. Владислав Володимирович - ас у своїй справі, я вдячна йому за якісні сеанси.
|
|
| |
Жюлі | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Це лікар від Бога! Я йому вірю! Мабуть, наразі таких лікарів можна перерахувати на пальцях лише однієї руки за все життя. Найголовніші причини рекомендувати Владислава Володимировича - це досвід, постійне прагнення підвищувати кваліфікацію, а отже, володіння актуальними знаннями, а також повне й докладне інформування хворого.
|
|
| |
Вілена | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Так, була на прийомі в Забранського Владислава Володимировича. Можу відзначити за нього, як за найкращого лікаря в цьому напрямку. Виявлений діагноз міг закінчиться на операційному столі, і все ж за допомогою лікування Владислава Володимировича вилікувалася благополучно. Я хочу його рекомендувати.
|
|
| |
Есфір | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Відмінний лікар Забранський, майстер своєї справи. Протягом кількох років звертаюся до нього з різними захворюваннями з різних підстав. А основне, що його курс сеансів завжди приносить чудові результати.
|
|
| |
Гликерія | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| На мій погляд, він зробив неможливе - забрав у мене тростину і допоміг пересуватися без неї. Вдячна від щирого серця! Через його чарівні руки пройшли багато моїх родичів. Майстер, який постійно розвивається, весь час підвищуючи кваліфікацію. Лікар, який прагне і вміє реально допомогти.
|
|
| |
Каркуша | Повідомлення # 10 |
Генерал-майор
| Вельмишановний форумчани, зацікавив цей лікар, можете дати контактну інформацію?
|
|
| |
іррма | Повідомлення # 11 |
Майор
| Передаю вам інформацію - Владислав Забранський працює за адресою Б. Хмельницького 49, особисті телефони 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.
|
|
| |
Єфросинія | Повідомлення # 12 |
Майор
| Чудовий лікар! Лікування допомагає, біль минає після курсу. Уважне та ввічливе ставлення до пацієнтів!
|
|
| |
Рікарда | Повідомлення # 13 |
Підполковник
| Дуже вдячна за ваші коментарі!
|
|
| |