Мануалісти Одеса відгуки
|
|
Кларисса | Повідомлення # 1 |
Генерал-майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Мануалісти Одеса відгуки
Доброго ранку! Цікаво знати, які мануалісти у нас в Одесі найкращі? Хотілося б дізнатися вашу позицію про таких майстрів-мануалістів.
|
|
| |
КазаковаМіра | Повідомлення # 2 |
Генерал-майор
| Я була у багатьох, але не змогла знайти хорошого фахівця. У тому разі, якщо ви володієте даними про такого фахівця, який вам допоміг розв'язати проблему, порекомендуйте.
|
|
| |
ХристинаМалих | Повідомлення # 3 |
Генерал-майор
| Непогано б дізнатися, які лікарі наразі найпрофесійніші, а то я вже давненько в пошуку і мої оцінки не втішні.
|
|
| |
Liana | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Я можу не погодитися з вищевказаною думкою, знаю, у нас є такі лікарі, які на 100 відсотків найпрофесійніші в цій спеціалізації і я хочу їх порадити, це - мануальний терапевт Забранський Владислав Володимирович.
|
|
| |
Калиночка | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Відмінний мануаліст Владислав Володимирович Забранський. Просто слів не вистачає, щоб висловити подяку. Дуже адекватний фахівець і розумний лікар. Владислав Володимирович - професіонал у своїй справі, я вдячна йому за лікування.
|
|
| |
Жюлі | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Це обдарований лікар! Я маю до нього довіру! Мабуть, на поточний день, таких лікарів можна підсумувати на пальцях лише однієї руки за все життя. Найважливіші причини радити Владислава Володимировича - це знання, постійне прагнення підвищувати кваліфікацію, а отже, володіння актуальними знаннями, а так само повне й доскональне оповіщення пацієнта.
|
|
| |
Вілена | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Повністю згодна, знаю Забранського Владислава Володимировича. Скажу за нього, як за найграмотнішого лікаря в цій сфері. Мій діагноз міг закінчиться операцією, але при всьому цьому за допомогою лікування Владислава Володимировича вилікувалася благополучно. Я хочу його радити.
|
|
| |
Есфір | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Чудовий лікар Забранський, фахівець своєї справи. Останнім часом звертаюся до нього з різними захворюваннями з різних причин. А основне, що його лікування завжди допомагає.
|
|
| |
Гликерія | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| На мою думку, він зробив неможливе - відібрав у мене тростину і допоміг ходити без неї. Вдячна до глибини душі! Через його чарівні руки пройшли багато моїх знайомих. Майстер, який не стоїть на місці, весь час підвищуючи кваліфікацію. Лікар, який прагне і вміє реально допомогти.
|
|
| |
Каркуша | Повідомлення # 10 |
Генерал-майор
| Шановні друзі, підігріли інтерес до цього лікаря, можете надати дані про цього фахівця?
|
|
| |
іррма | Повідомлення # 11 |
Майор
| Ділюся з вами даними - Владислав Забранський веде прийом за адресою Б. Хмельницького 49, контактні телефони 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.
|
|
| |
Єфросинія | Повідомлення # 12 |
Майор
| Вдячна Владиславу Володимировичу за можливість відчути себе здоровою людиною! Це важливо для кожного пацієнта!
|
|
| |
Рікарда | Повідомлення # 13 |
Підполковник
| Покірно вдячна за ваші коментарі!
|
|
| |