Хороші мануалісти Одеси відгуки
|
|
Кларисса | Повідомлення # 1 |
Генерал-майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хороші мануалісти Одеси відгуки
Вітаю шановних форумчан! Цікаво знати, які мануалісти у нас в Одесі найкращі? Хочеться почути вашу думку про таких фахівців.
|
|
| |
КазаковаМіра | Повідомлення # 2 |
Генерал-майор
| Консультувалася з багатьма, але мені не вдалося знайти розумного лікаря. Якщо ж ви володієте інформацією про такого лікаря, який вам допоміг вирішити проблему, запропонуйте.
|
|
| |
ХристинаМалих | Повідомлення # 3 |
Генерал-майор
| Непогано б послухати, які лікарі по-справжньому найпрофесійніші, а то я вже давненько в пошуку і мої дослідження не задовільні.
|
|
| |
Liana | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Можу я заперечити з вищезгаданою одеситкою, бачила, у нас є такі лікарі, які на 100% найграмотніші в цій спеціалізації, і я можу їх рекомендувати, це - мануальний терапевт Забранський Владислав Володимирович.
|
|
| |
Калиночка | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Чудовий майстер мануальної терапії Забранський В. В. В. Просто слів не вистачає, щоб висловити подяку. Дуже адекватний фахівець і розумний лікар. Владислав Володимирович - майстер у своїй справі, я вдячна йому за якісні сеанси.
|
|
| |
Жюлі | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Це лікар від Бога! ! Я йому довіряю! Мабуть, на сьогодні таких лікарів можна підсумувати на пальцях лише однієї руки за весь час. Найважливіші причини рекомендувати Владислава Володимировича - це навичка, постійне бажання підвищувати майстерність, а отже, володіння актуальними знаннями, а також повне й докладне інформування хворого.
|
|
| |
Вілена | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Точно, лікувалася у Забранського Владислава. Скажу про нього, як за найкращого лікаря у своїй спеціалізації. Виявлений діагноз обіцяв операцію, однак за допомогою лікування Владислава Володимировича обійшлося благополучно. Можу його рекомендувати.
|
|
| |
Есфір | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Прекрасний лікар Забранський, знавець своєї справи. Протягом останнього часу звертаюся до нього з різними хворобами з різних причин. А основне, що його курс сеансів завжди має сприятливий ефект.
|
|
| |
Гликерія | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| На мою думку, він зробив нереальне - відібрав у мене паличку і допоміг пересуватися без неї. Вдячна від щирого серця! Через його золоті руки пройшли багато моїх друзів. Майстер, який постійно розвивається, весь час підвищуючи професіоналізм. Лікар, який бажає і здатний реально допомогти.
|
|
| |
Каркуша | Повідомлення # 10 |
Генерал-майор
| Високоповажні одесити, звернув на себе увагу цей лікар, можете надати контактну інформацію про цього фахівця?
|
|
| |
іррма | Повідомлення # 11 |
Майор
| Надсилаю вам дані - Владислав Забранський приймає за адресою Б. Хмельницького 49, особисті телефони 0487010704, 0677844314, 06348778825, 0509935792.
|
|
| |
Єфросинія | Повідомлення # 12 |
Майор
| Велике спасибі доктору Забранському! Були сильні болі в спині, після лікування почуваюся чудово, практично повернув до життя.
|
|
| |
Рікарда | Повідомлення # 13 |
Підполковник
| Вдячна за ваші коментарі!
|
|
| |