Владислав Забранський відгуки
|
|
крейзі | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Владислав Забранський відгуки
Багато чула про мануального терапевта Владислава Забранського, як про хорошого фахівця. Хто проходив у нього курс, розкажіть.
|
|
| |
Васек17 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Владислав Забранський надав мені цінні практичні навички та стратегії, які допомогли поліпшити моє сексуальне життя і стосунки з партнером. Його рекомендації виявилися дуже корисними та ефективними. Раджу його, як грамотного психолога сексолога.
|
|
| |
Алла758 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Однозначно рекомендую цього лікаря! Після прийому на тривалий термін я забуваю про біль і скутість рухів!
|
|
| |
Симха | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Від багатьох друзів чула про ефективні методи лікування Забранського Владислава Володимировича. Пройшла в нього курс, тому абсолютно точно можна сказати, що лікар підходить до кожного пацієнта і його проблеми індивідуально, поєднуючи кілька методик і способів впливу.
|
|
| |
Астрід | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Проходила лікування в Забранського В.В. Ефект відчула після курсу: у тілі зникли скутість, напруга, з'явилося відчуття розслабленості, легкості. Лікар підходить до здоров'я комплексно, бачить організм як єдине ціле, відчуває, які техніки застосувати для даної людини з її проблемою, дає ефективні рекомендації, пояснює дохідливо.
|
|
| |
Григорій | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Чудовий лікар! Я приходив до нього кілька разів і жодного разу не пошкодував. Владислав розуміє ситуацію, завжди намагається допомогти максимально ефективно і при цьому не нашкодити організму. Хочу всім порекомендувати Владислава Забранського, оскільки він не тільки чудовий фахівець, а й доброзичлива, уважна і чуйна людина.
|
|
| |
Ростислава | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| Професіонал! Після прийому у Владислава Володимировича біль зникає! Спочатку допоміг мені з плечем. Після прийому біль пішов і стало набагато краще, повернулася амплітуда рухів. Важко знайти професіонала у своїй справі, а Владислав Забранський ним є.
|
|
| |
Арсен | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Владислав Володимирович дуже-дуже хороший фахівець, він підняв мене на ноги в буквальному сенсі слова.
|
|
| |
Леся1998 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Великою удачею було потрапити до рук такого чудового фахівця! Страх відвідування мануальних терапевтів тепер у минулому. Владислав Забранський - професіонал своєї справи допоміг зняти больовий синдром, швидко відновитися, показав спеціальні вправи для зміцнення м'язового корсета.
|
|
| |
Христина | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Немає слів! Хороший фахівець, знає толк у своїй справі! Відчувається, що знайшов своє і може допомагати людям.
|
|
| |
Цветана | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Владислав прекрасний фахівець, професіонал своєї справи! Якщо чарівники існують - це Він! Після курсу залишилося безліч вражень, зник біль у попереку, який дуже довгий час турбував мене.
|
|
| |
Галина1994 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Хочеться потрапити на прийом до цього фахівця, якщо вам не важко, залиште його дані.
|
|
| |
Арсен | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Залишаю із задоволенням - Владислав Володимирович приймає на Б. Хмельницького 49, його контакти - 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.
|
|
| |