Костоправ Одеса вартість
|
|
Mariko | Повідомлення # 1 |
Майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Костоправ Одеса вартість
Дівчатка, здраствуйте! Чоловікові зовсім погано, послизнувся, впав і диск, мабуть, змістився. Шукаю хорошого костоправа, щоб усе повернув назад без наслідків.
|
|
| |
Heather | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Що вам сказати, в Одесі з костоправами не зовсім добре, головне потрапити до хорошого фахівця.
|
|
| |
Filinn | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Костоправа не знаю, якось не доводилося стикатися. Знаю хорошого мануальника, який мені спину 'полагодив'.
|
|
| |
Ava1978 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| І я знаю хорошого мануальника, який піднімає лежачих хворих - це Забранський Владислав Володимирович.
|
|
| |
Kiskis | Повідомлення # 5 |
Майор
| На консультацію до мануального терапевта Забранського В.В. звернулася з проблемами спини. Взагалі в мене раніше не було таких проблем, але після пологів, доводилося постійно бути з дитиною на руках, поперек став даватися взнаки. Пройшла курс сеансів і відчула значне поліпшення - втома минула, напруга більше не відчувається. Я дуже задоволена такими результатами, це навіть більше, ніж я розраховувала.
|
|
| |
Lily7895 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Руки Владислава Володимировича допомогли мені відновити рухи та чутливість у руці. За допомогою мануальної терапії вдалося значно скоротити реабілітаційний період. Дуже вдячна і раджу!!!
|
|
| |
TigerLily | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Владислав Володимирович - найкращий лікар у цьому напрямку медицини! Досить часто в мене "спливали" проблеми зі спиною відразу в кількох місцях. Доходило до того, що я не міг ходити. Періодично мене "ламали" різні костоправи, але це тимчасове полегшення, та й, як виявилося, шкідливо "хрустіти кістками". Владислав Володимирович, у прямому сенсі, поставив мене на ноги.
|
|
| |
Emi78 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Владислав Володимирович Забранський - чудовий фахівець, обізнаний лікар, який може допомогти багатьом людям. Ці руки творять чудеса.
|
|
| |
ГамлетБалашов | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Проходив курс лікування після перенесеної травми. Результатом залишився дуже задоволений. Дійсно хороший лікар. Рекомендую.
|
|
| |
Jessica45 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Владислав Володимирович буквально підняв на ноги, усунув гострий біль у попереку, дав подальші рекомендації. Курс лікування дуже результативний. Рекомендую!
|
|
| |
Olivia20 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Форумчани, дуже потрібно, залиште контакти Владислава Володимировича.
|
|
| |
Emi78 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Тримайте - 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792, тільки домовляйтеся заздалегідь, у нього зазвичай черга є.
|
|
| |
Mariko | Повідомлення # 13 |
Майор
| Вдячна за відгуки, обов'язково звернемося.
|
|
| |