Онлайн дієтологи Одеса
|
|
Архелія | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Онлайн дієтологи Одеса
Добрий вечір! Яких дієтологів можете порекомендувати, які допоможуть дійсно скинути весь, а не тільки поговорити.
|
|
| |
Сапфіра | Повідомлення # 2 |
Майор
| Можу рекомендувати Катерину Кузьмінову. Найкращий дієтолог-нутриціолог у місті. До неї була у Дерев'янко, Прус, Бровко, толку нуль, ще більше набирати стала. Катерина Валеріївна спочатку знаходить проблеми у вашому організмі, проліковує їх, а тільки потім призначає ефективну дієту.
|
|
| |
Зима | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Мені свого часу Катерину Решетник порекомендувала подруга. Прямо при мені вона коригує і складає систему харчування під мене, і не те, що дієту, а правильне харчування. Скинула я добре вагу і тепер харчуюся правильно і моя вага перебуває в нормі.
|
|
| |
Єлизавета | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Була на прийомі у Кіртокі Н.В. не раджу у неї дієта одна на всіх.
|
|
| |
Ярослава | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| На мене Катерина Валеріївна справила приємне враження, дуже детально розповіла, у чому може бути причина зайвої ваги, які потрібно здати аналізи, щоб зрозуміти, що відбувається в організмі. Разом із нею почалася моя боротьба із зайвими кілограмами. Завдяки їй мені вдалося схуднути, і моя вага стабільна вже 8 місяців! Однозначно рекомендую її!
|
|
| |
Богдана | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я була на консультації в Інто-Сані у Наталії Дерев'янко, вистачило одного разу, подивившись на зовнішній вигляд цієї дієтологині, я зрозуміла, що вона мені допомогти не зможе.
|
|
| |
Саїда | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Хороший фахівець Решетник Катерина. Скоригували харчування, чудове самопочуття, прилив сил і бадьорості. І прощавай зайві см, на шляху до здорового тіла.
|
|
| |
Таїра | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Як можна потрапити на прийом до Катерини Кузьмінової? Можете описати як проходить лікування і вартість?
|
|
| |
Цветана | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Зателефонуйте їй за телефоном: 0931536900, приймає вона в клініці Доктор Благо Плюс. Лікування відбувається за спеціальною схемою. Перед консультацією зв'язуйтеся з Катериною Валеріївною і дізнаєтеся, які аналізи потрібно здати Потім відбувається консультація, де відбувається розбір аналізів; призначення лікування; план харчування на місяць; план тренувань; рецепти правильного харчування; рекомендації для правильного способу життя; контроль динаміки раз на два тижні. І консультація щодо закріплення отриманих результатів і знань, до неї входить: консультація; план харчування на два тижні; рекомендації. Весь курс мені обійшовся в 5000 грн, я вважаю, що це не дорого.
|
|
| |
Ростислава | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Можете описати як проходить коригування харчування у Решетник Катерини і як з нею зв'язатися?
|
|
| |
Сапфіра | Повідомлення # 11 |
Майор
| Нутриціолог Решетник Катерина Володимирівна, консультує онлайн, телефон 0636093278 WhatsApp, телеграм, вайбер
Вартість первинної консультації з готовими аналізами - 3000 грн, в неї входить: консультація; розбір аналізів (готових); призначення лікування; план харчування на місяць; план тренувань; література з рецептами правильного харчування; рекомендації для правильного способу життя; контроль динаміки раз на два тижні і консультація по закріпленню отриманих знань ЗСЖ - 2000 грн, в неї входить: консультація; план харчування на два тижні; рекомендації.
|
|
| |
Ульяна | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Катерина Валеріївна - чудовий, чуйний фахівець. Допомогла швидко відновити форму після народження синочка. Тільки найкращі рекомендації!
|
|
| |