Нутриціологи Одеси відгуки
|
|
Lilnas | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Нутриціологи Одеси відгуки
Шукаю фахівця з правильного харчування. У мене алергія на багато продуктів, потрібно скласти меню, в яке входили б усі поживні елементи. Можете порекомендувати такого фахівця?
|
|
| |
mirra | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Раджу звернутися до Кузьмінової О.В. - чудовий фахівець. Зверталася як до фахівця з правильного харчування. Результат не змусить себе чекати! Рекомендую! Також можу рекомендувати Решетник Катерину у неї добре розроблена програма правильного харчування.
|
|
| |
малвіна | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Катерина Валеріївна - чудовий лікар! Я зверталася з проблемою нестачі заліза та інших мікроелементів. Катерина Валеріївна уважна, компетентна, склала комплекс правильного харчування. Результат чудовий!
|
|
| |
Solnyshko57 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Катерина Решетник допомогла мені позбутися зайвої ваги в режимі правильного харчування. Скинула вагу швидко й легко. Скинула 10 кілограмів за два місяці. Просто правильно харчувалася і займалася в спортзалі. Мені було складено меню за калоріями, з якого я могла обирати сніданки, обіди, вечері та перекуси. Я за все щиро вдячна!
|
|
| |
Iren4 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Уважний фахівець доктор Кузьмінова, довго підбирав такого лікаря, була у Дерев'янко і Степанюк, але вони проблему не вирішили. Катерина Валеріївна дуже швидко прорахувала мій раціон, результат побачив уже через тиждень. Було важко побороти себе, раніше в їжі собі не відмовляв і їв одні делікатеси. З часом звик до здорового харчування, ваги все більше тішили мене. І не думала, скільки не потрібного, і непотрібного я їм. Результатом задоволена!
|
|
| |
Bogddd | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я прийшла до Решетник Катерини з проблемою дефіциту заліза в організмі. Дуже уважний і чуйний лікар, справжній професіонал своєї справи! Я здала потрібні аналізи, і на підставі їх було складено правильне і потрібне меню, добавки, а також вітаміни. Результат був прекрасний за станом здоров'я, а також за медичними показниками!
|
|
| |
Barbara0 | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| 2 місяці тому звернувся до Катерини Валеріївни з проблемою зайвої ваги, хронічною втомою та купою інших супутніх симптомів. Раніше неодноразово намагався схуднути за допомогою лікарів Литвинової та Дерев'янка і самостійно, рахував калорії, обмежував себе в їжі, але весь час почувався голодним, вага зникала, але траплялися часті зриви й набір ще більшої ваги. В останній рік на тлі стресу дуже погладшав і зрозумів, що далі вже так не можна. І ось мій підсумок через 2 місяці лікування - 9 кг, мені підібрали харчування так, що я не відчуваю болісного почуття голоду, кілограми йшли начебто без особливих зусиль, знизився тиск, почуваюся значно бадьоріше, мізки почали краще працювати. Звісно, мені ще є над чим працювати, але я вперше повірив в успіх і що можна нормалізувати свою вагу і не тільки.
|
|
| |
Tanyaaa | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Звернулася до Катерини Валеріївни з метою скинути вагу і результат не змусив на себе чекати, за 2 місяці на вагах - 12 кілограм. Я дуже задоволена результатом, фахівець "вогонь", усім раджу!
|
|
| |
Lilnas | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Підкажіть у якій клініці приймає Катерина Валеріївна і яка вартість прийому?
|
|
| |
Solnyshko57 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Катерина Валеріївна приймає в клініці Доктор Благо Плюс на Дмитра Донського. Вартість консультації з готовими аналізами - 3000 грн, до неї входить: консультація; розбір аналізів (готових); призначення лікування; план харчування на місяць; план тренувань; література з рецептами правильного харчування; рекомендації для правильного способу життя; контроль динаміки раз на два тижні й консультація щодо закріплення отриманих знань ЗСЖ - 2000 грн, до неї входить: консультація; план харчування на два тижні; рекомендації.
|
|
| |
Мартаа | Повідомлення # 11 |
Підполковник
| Можете дати номер телефону лікарки Кузьмінової та нутриціологині Решетник?
|
|
| |
Barbara0 | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Ловіть: 0931536900 Катерина Кузьмінова 0636093278 - Решетник Катерина.
|
|
| |
Snoww | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Чудові фахівці. Дуже допомогли схуднути, комплексний підхід саме до мого організму. Раджу. Працюють професійно і якісно.
|
|
| |