Доктор нутриціолог Одеса
|
|
Геннадій | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Доктор нутриціолог Одеса
Я професійний спортсмен, шукаю грамотного нутриціолога для складання правильної системи харчування. Якщо хто стикався з цією проблемою підкажіть до кого звернутися?
|
|
| |
Nyusha | Повідомлення # 2 |
Майор
| Рекомендую Кузьмінову О.В. - дуже грамотний Лікар. Сподобалося, що розмовляла і вникала в мою ситуацію. Після консультації з нею, нарешті, зрозуміла, чому не могла схуднути. Склали з нею індивідуальний раціон харчування. Мінус 10 кг на даному етапі. Рекомендую.
|
|
| |
Rose9 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Змусила задуматися про важливість харчування для здоров'я. Буду продовжувати з нею працювати. Детально розписала мені план дій. Уважна, розуміюча. Чіткі конкретні інструкції до виконання. Рекомендую, кому потрібна консультація.
|
|
| |
Felixx | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Дуже пощастило, що потрапив на прийом до нутриціолога Решетник Катерини. Довго не міг підібрати правильне спортивне харчування. Незважаючи на посилені заняття в залі не міг набрати масу. Нині є явні позитивні результати. Усе зрозуміло і ясно пояснила. Тепер дотримуюся тільки її рекомендацій!
|
|
| |
Collapse | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Катерина Валеріївна розробила програму дієти, яка підходить саме для мого організму. Я їм те, що мені подобається, і при цьому худну. Довелося відмовитися від деяких продуктів, але без них і так можна жити. Я дуже задоволена результатом, скинула 11 кг. Однозначно рекомендую.
|
|
| |
Ліна5 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Грамотний фахівець Кузьмінова, який допоміг вирішити мою проблему. Багатьох дієтологів Дерев'янко і Степанюк перепробувала, але нічого не допомагало, або допомагало, але ненадовго. Підібрала грамотне лікування, допомогла розібратися з моїм харчуванням. Допомогла втілити мою мрію, оскільки проблема зайвої ваги була з дитинства. Завжди підтримає, завжди підкаже. Вона професіонал своєї справи!
|
|
| |
Fairytail5 | Повідомлення # 7 |
Полковник
| Дуже уважний і чуйний лікар! Допомогла виправити помилки іншого лікаря Бровко, який призначив невірну систему харчування, після якої я сильно набрала вагу! Зараз все налагодилося, завдяки Катерині Валеріївні.
|
|
| |
Alinka44 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Схуд на 10 із зайвим кілограмів. Лікарка - дуже приємна, від прийомів залишилися позитивні враження.
|
|
| |
Sashhha | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Підкажіть вартість прийому у доктора Кузьмінової і якщо можна контактні дані?
|
|
| |
Rose9 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Вартість первинної консультації з готовими аналізами - 3000 грн, до неї входить: консультація; розбір аналізів (готових); призначення лікування; план харчування на місяць; план тренувань; література з рецептами правильного харчування; рекомендації для правильного способу життя; контроль динаміки раз на два тижні і консультація щодо закріплення отриманих знань ЗСЖ - 2000 грн, у неї входить: консультація; план харчування на два тижні; рекомендації. Контактний телефон Катерини Валеріївни - 0931536900.
|
|
| |
Karollina | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Лікар дуже сподобався, буду далі спостерігатися в неї. Усе дуже детально пояснила, розповіла, дуже доброзичлива, видно, що професіонал своєї справи.
|
|
| |