Катерина Кузьмінова дієтолог відгуки
|
|
поліна35 | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Катерина Кузьмінова дієтолог відгуки
Хто худнув з Кузьміновою Катериною Валеріївною, залиште свій відгук. Ви результатом задоволені? Рекомендуєте до неї звернутися?
|
|
| |
Жюлі | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Я дуже задоволена результатом. у мене - 12 кг за 2 місяці, система схуднення складена ідеально. Раджу до неї звернутися!
|
|
| |
Ася5 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| За рекомендаціями Катерини Валеріївни пройшла обстеження і була виявлена одна з основних проблем зайвої ваги. Зараз розв'язую цю проблему медикаментозно, зокрема дотримуюся її рекомендацій щодо харчування, вже вдалося навіть трохи схуднути.
|
|
| |
Симонна | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Як важливо знайти "свого" лікаря, чиї призначення не викликають сумнівів, з яким комфортно, з яким можна поставити будь-яке питання і отримати вичерпну відповідь. Катерина Вікторівна чуйна, тактовна і дуже уважна. Вдячна їй за вдумливий підхід до моїх кілограмів!
|
|
| |
Діонісія | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Пробувала багато разів схуднути самостійно, але все без толку. Вага стояла на одній цифрі й не зникала, поки я не звернулася до дієтологині Кузьмінової. Катерина Валеріївна розробила для мене індивідуальну систему, за допомогою якої я скинула 10 кг. З власного досвіду можу рекомендувати цього дієтолога.
|
|
| |
sunset24 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Підкажіть за якою системою відбувається схуднення і вартість курсу?
|
|
| |
Жюлі | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Лікування відбувається за спеціальною схемою. Перед консультацією зв'язуйтеся з Катериною Валеріївною та дізнаєтеся, які аналізи потрібно здати Потім відбувається консультація, де відбувається розбір аналізів; призначення лікування; план харчування на місяць; план тренувань; рецепти правильного харчування; рекомендації для правильного способу життя; контроль динаміки раз на два тижні. І консультація щодо закріплення отриманих результатів і знань, до неї входить: консультація; план харчування на два тижні; рекомендації. Весь курс мені обійшовся в 5000 грн.
|
|
| |
Муля | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Мені допомогла реально. За 2 місяці скинула 10 кг і продовжую скидати. При цьому я не сиджу на дієті, їм практично все, просто харчування збалансоване. Рекомендую!
|
|
| |
Чара | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Мені Катерину Валеріївну порекомендували, тому я можу сказати, що вона просто шикарний лікар. Вона провела мені розгорнуту консультацію з обстеженням. Побільше б таких лікарів як вона. Результат уже на обличчя.
|
|
| |
Lilnas | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Можете дати телефон лікарки Кузьмінової?
|
|
| |
Симонна | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Контактні телефон Катерини Валеріївни - 0931536900.
|
|
| |
Іві | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Прекрасний, доброзичливий лікар! Приваблює до себе. Видно, що професіонал своєї справи. Рекомендую!
|
|
| |