Нутриціолог Одеса відгуки
|
|
Elenochka8 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Нутриціолог Одеса відгуки
Порадьте, будь ласка, хорошого нутриціолога. Тільки в мене проблема не як у більшості: мені необхідно набрати вагу і правильно відрегулювати харчування. Заздалегідь, спасибі.
|
|
| |
Брітні | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Моя подруга харчується за програмою правильного харчування, складеною нутриціологом Решетник О.В. Уже схудла на 13 кг. Важила 95. Причому, наскільки зрозуміла з розповідей, їсть вона абсолютно звичні для неї продукти, без особливих якихось обмежень. Не знаю, в чому там секрет.
|
|
| |
9Жанна9 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Дівчата, а мені дуже допомогла схуднути саме дієтологиня-нутриціологиня Кузьмінова. Безумовно, сама б я таких вражаючих результатів нізащо б не досягла. Вона супер-майстер. Підібрала мені правильний раціон, розповіла, яких продуктів потрібно побоюватися, а що взагалі їсти не можна. Думаю, що вона допоможе вам поправитися.
|
|
| |
Філіпа | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Дуже хороший фахівець-дієтолог Кузьмінова Катерина. Допомогла мені схуднути після других пологів. Уже три роки минуло відтоді, вага тримається в нормі. Думаю вона і з низькою вагою впорається.
|
|
| |
Аполлінарія | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Зверніться до нутриціолога Решетник, вона призначить вам правильне харчування так, що ви зможете без проблем погладшати або схуднути. До неї бажано звертатися з аналізами або вона вам скаже що потрібно пройти.
|
|
| |
Есфір | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Шалено чуйний і розуміючий фахівець Кузьмінова О.В.. Я з нею худла і дуже задоволена результатом. Я стільки перепробувала за своє життя, але тільки Катерина Валеріївна та її програма змогла мені допомогти. До того ж я діабетик 1 типу. Це складно. Кому треба, звертайтеся і не думайте навіть.
|
|
| |
МадленаМ | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| Точно допомагає харчування, розроблене персонально з твоїх харчових вподобань і засноване, ще додатково, від аналізів. Не мучиш себе, а результат 100%. Мені таке правильне харчування розробила нутриціолог Решетник Катерина Володимирівна.
|
|
| |
Лігія | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Мені свого часу дуже допомогла Катерина Решетник. Грамотний нутриціолог, усе дохідливо пояснює. Завдяки її програмі, яка була складена саме під мене, я схудла на 33 кг за 7 місяців. Працювали ми дистанційно.
|
|
| |
неля | Повідомлення # 9 |
Майор
| Дівчата, залиште контакти Кузьмінової О.В і Решетник О.В.
|
|
| |
Брітні | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Нутриціолог Решетник Катерина Володимирівна, консультує онлайн, телефон 0636093278 або можете зв'язатися через WhatsApp, телеграм, вайбер.
|
|
| |
9Жанна9 | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Дієтолог-нутриціолог Кузьмінова Катерина Валеріївна працює в клініці Доктор Благо Плюс, що на вулиці Дмитра Донського 2а/7, телефон 0931536900, тому консультує онлайн по всій Україні.
|
|
| |
Віринея | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Дівчата, можу сказати одне, що краще звернутися до кваліфікованого фахівця, ніж виснажувати себе дієтами з інтернету.
|
|
| |