Нутриціолог Одеса Київський район
|
|
FillOlga | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Нутриціолог Одеса Київський район
Я професійна спортсменка. шукаю грамотного нутриціолога для складання спортивного меню. Кого можете порекомендувати.
|
|
| |
Olesya8 | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Чудовий фахівець, Решетник Катерина Володимирівна! Індивідуально підійшла до моєї проблеми зайвої ваги. Пояснила мою неправильну поведінку, в плані харчового столу. Дала слушні рекомендації. І додатково конструювала мій щоденний раціон. Я думаю, що і зі спортивним харчуванням вона вам допоможе.
|
|
| |
Zhanna072 | Повідомлення # 3 |
Полковник
| Теж можу радити нутриціолога Решетник. Сподобався комплексний підхід до проблеми, кваліфікація фахівця.
|
|
| |
Mariko | Повідомлення # 4 |
Майор
| Відмінний нутриціолог-дієтолог Кузьмінова Катерина Валеріївна. За допомогою її я змогла перейти на здорове харчування - більше овочів і фруктів у раціоні, до цього я налягала на борошняне + велика кількість тортів.
|
|
| |
Дегтярьова1996 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Ніколи не харчувалася правильно. Дізналася багато для себе нового і корисного. Катерина Кузьмінова підійшла до питання комплексно, розповіла про здоровий підхід до харчування, пояснила роль сну, роль спорту; відповіла на всі мої запитання. Допомогла знизити вагу на 10 кг.
|
|
| |
Власова | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Катерина Валеріївна чудовий фахівець, без зайвих проблем допомогла розібратися з харчуванням, відкоригувати його і знизити вагу! Виявляється все не так складно як здається, головне почати!
|
|
| |
Alyonka1985 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Катерина грамотно розставила пріоритети, проконсультувала щодо аналізів, способу життя і харчування. Тепер у голові все розклалося по поличках, зрозуміло і не складно. А головне мотивувала на успіх. Раджу всім хто хоче почати нове життя, не сумнівайтеся вона допоможе!
|
|
| |
Camilla2020 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Дівчата, можете розповісти, як усе відбувається у Катерини Решетник, вартість, контакти.
|
|
| |
Olesya8 | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Нутриціолог Решетник Катерина Володимирівна, консультує онлайн, телефон 0636093278 WhatsApp, телеграм, вайбер.
Лікування відбувається за спеціальною схемою. Перед консультацією зв'язуйтеся з Катериною Володимирівною і дізнаєтеся які аналізи потрібно здати Потім відбувається консультація, де відбувається розбір аналізів; призначення лікування; план харчування на місяць; план тренувань; рецепти правильного харчування; рекомендації для правильного способу життя; контроль динаміки раз на два тижні. І консультація щодо закріплення отриманих результатів і знань, до неї входить: консультація; план харчування на два тижні; рекомендації. Весь курс мені обійшовся в 5000 грн, я вважаю, що це не дорого.
|
|
| |
Sashhha | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Можна інформацію щодо Катерини Кузьмінової, також вартість і контактні дані?
|
|
| |
Власова | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Вартість первинної консультації з готовими аналізами - 3000 грн, до неї входить: консультація; розбір аналізів (готових); призначення лікування; план харчування на місяць; план тренувань; література з рецептами правильного харчування; рекомендації для правильного способу життя; контроль динаміки раз на два тижні та консультація щодо закріплення отриманих знань ЗСЖ - 2000 грн, у неї входить: консультація; план харчування на два тижні; рекомендації. Контактні телефон Катерини Валеріївни - 0931536900, приймає в клініці Доктор Благо Плюс
|
|
| |
FillOlga | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Дякую всім за конкретну інформацію!
|
|
| |