Найкращий дієтолог Одеса відгуки
|
|
Ілена | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращий дієтолог Одеса відгуки
Доброго вечора, відвідувачам сайту! Скажіть, хто з Вас відвідував дієтолога і при цьому домігся хороших результатів? Можете дати рекомендації до такого фахівця?
|
|
| |
Daria19 | Повідомлення # 2 |
Полковник
| У місті Одеса не вийшло знайти хорошого лікаря. У разі, якщо одесити порекомендують піду.
|
|
| |
ТаняКальченко | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Готова з попереднім дописом вступити в полеміку, зустрічала щонайменше двох спеціалістів: Кузьмінову Катерину Валеріївну та Решетник Катерину Володимирівну, які точно незрівнянні в цій сфері та до кого рекомендувати можна записуватися на прийом без остраху за здоров'я.
|
|
| |
ЛЛаура | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Нутриціолог Решетник - дуже хороший фахівець! Раніше не дуже довіряла дієтологам, але після звернення до Катерини, зрозуміла, що вони можуть допомогти. Вона робить усе, щоб її пацієнти досягли поставленої мети. Моїми результатами надихнулася сестра. Вона змінила моє життя на краще.
|
|
| |
Ада | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Катерина Валеріївна Кузьмінова справжній професіонал своєї справи! Це був мій перший досвід походу до дієтолога і я дуже задоволена. Найголовніше для мене - це була підтримка! Відправила після таких класних результатів до неї чоловіка, і вже бачу позитивні зміни в його стані. Задоволена, що знайшла таку підтримку і реальну допомогу в особі Катерини.
|
|
| |
Шарлотта | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Проходила лікування у Катерини Володимирівни Решетник, вона ас своєї справи! У зрозумілій і доступній формі мені все пояснила, переконала і мотивувала чітко дотримуватися всіх приписів. Я була засмучена і пригнічена. Катерина підтримала мене, зарядила позитивною енергією, дала стимул до продовження боротьби. Відправила після таких класних результатів до неї чоловіка, і вже бачу позитивні зміни в його стані. Відмінний, грамотний лікар! Спеціаліст!
|
|
| |
Svet1 | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Так, дійсно Катерина Валеріївна Кузьмінова справжній професіонал своєї справи! І що важливо, вона не лише дає поради, як досягти, а потім і підтримувати гарну форму, а й сама є наочним прикладом і підтвердженням дієвості своїх методик. Наразі я досягла бажаної ваги, тож дякую Катерині за пророблену роботу та підтримку. Моїми результатами надихнулася сестра. Катерина - це диво дієтолог!
|
|
| |
Margarita27 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Підкажіть, як потрапити на прийом до цих лікарів?
|
|
| |
Zhorzhina | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Дієтолог Кузьмінова Катерина Валеріївна, клініка Доктор Благо Плюс, вулиця Дмитра Донського 2а/7, телефон 0931536900
|
|
| |
петра | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Нутриціолог Решетник Катерина Володимирівна, консультує онлайн, телефон 0636093278
|
|
| |
Білоусова | Повідомлення # 11 |
Підполковник
| Правду розповіли, що дієтологи Решетник Катерина Володимирівна і Кузьмінова Катерина Валеріївна - найграмотніші фахівці в нашому місті, знаю з особистого досвіду. У даній спеціалізації, крім них більше ні до кого звернутися.
|
|
| |
ssofiaa | Повідомлення # 12 |
Підполковник
| Дякую за рекомендації до найграмотніших лікарів у нашому місті.
|
|
| |