Дієтолог Одеса Приморської район
|
|
Ілена | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Дієтолог Одеса Приморської район
Доброго дня форумчани! Цікавить дієтолог, який у своїй практиці застосовує ще й нутриціологію. Якщо вам відомий такий лікар, поділіться контактами.
|
|
| |
Daria19 | Повідомлення # 2 |
Полковник
| У цьому місті я не знайшла хорошого лікаря. У разі, якщо городяни порадять, запишуся.
|
|
| |
ТаняКальченко | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Готова я з попередньою громадянкою висловити незгоду, знаю щонайменше 2 дієтологинь Кузьмінову Катерину Валеріївну та Решетник Катерину Володимирівну, які точно найкращі в цій професії й до них рекомендувати можна приходити без страхів за своє здоров'ячко.
|
|
| |
ЛЛаура | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Нутриціолог Решетник - дуже хороший фахівець! Індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Найголовніше для мене - це була підтримка! Завдяки її рекомендаціям, вдається тепер утримувати вагу. Відмінний, грамотний лікар! Спеціаліст! Це той випадок, коли навіть після розмови з лікарем стає легше!
|
|
| |
Ада | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Дієтолог Кузьмінова чудова! Раніше не дуже довіряла дієтологам, але після звернення до Катерини, зрозуміла, що вони можуть допомогти Найголовніше для мене - це була підтримка! Відправила після таких класних результатів до неї чоловіка, і вже бачу позитивні зміни в його стані. Я шалено задоволена результатом!
|
|
| |
Шарлотта | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Нутриціолог Решетник фахівець, який допомагає! Її поради щодо правильного харчування допомогли мені "скинути" зайву вагу та з легкістю підтримувати гарне самопочуття. Наразі я досягла бажаної ваги, тож дякую Катерині за виконану роботу та підтримку. Під чуйним контролем з боку лікарки, я набула чудової форми тіла і чудового самопочуття. Катерина - це диво дієтолог!
|
|
| |
Svet1 | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Дієтолог Кузьмінова допомогла мені. Пробувала боротися сама, відвідувала інших лікарів, але через деякий час вага повернулася з надбавкою. Я була засмучена і пригнічена. Катерина підтримала мене, зарядила позитивною енергією, дала стимул до продовження боротьби. Завдяки її рекомендаціям, вдається тепер утримувати вагу. Я шалено задоволена результатом!
|
|
| |
Margarita27 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Підкажіть, як записатися до цих лікарів?
|
|
| |
Zhorzhina | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Дієтолог Кузьмінова Катерина Валеріївна, клініка Доктор Благо Плюс, вулиця Дмитра Донського 2а/7, телефон 0931536900
|
|
| |
петра | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Нутриціолог Решетник Катерина Володимирівна, консультує онлайн, телефон 0636093278
|
|
| |
Білоусова | Повідомлення # 11 |
Підполковник
| Правду сказали, що дієтологи Решетник Катерина Володимирівна і Кузьмінова Катерина Валеріївна - найкращі фахівці в Одесі, знаю з особистого досвіду. У цій спеціалізації, крім них, більше немає до кого звернутися.
|
|
| |
ssofiaa | Повідомлення # 12 |
Підполковник
| Дякую, за рекомендації, до грамотних лікарів в Одесі.
|
|
| |