Відгуки нутриціологи Одеси
|
|
Poplavskaya | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Відгуки нутриціологи Одеси
Я шукаю нутриціолога в Одесі для отримання кваліфікованих консультацій з харчування. Підкажіть до кого краще звернутися.
|
|
| |
АнжелінаВ | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Мої зусилля в пошуку нутриціолога в Одесі поки що не принесли бажаних результатів. Перебрав уже кількох фахівців, але так і не знайшов того, хто б повністю відповідав моїм очікуванням.
|
|
| |
Кейла | Повідомлення # 3 |
Майор
| Чесно кажучи, мій досвід пошуку хорошого нутриціолога в Одесі виявився досить розчаровуючим. Я був готовий дотримуватися порад фахівця, але поки що такий фахівець не попався на мій шлях.
|
|
| |
Єфімов | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Скільки ж часу пішло на пошук нутриціолога, який міг би допомогти мені з харчуванням. Спроба знайти фахівця виявилася складною, поки я не зустрів Катерину Валеріївну Кузьмінову. Її аналіз і рекомендації точно відповідали моїм потребам.
|
|
| |
Guzel | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Моя зустріч із Катериною Валеріївною Кузьміновою стала поворотною точкою. Її професійний підхід і знання в галузі харчування допомогли мені налагодити здорове харчування і досягти довгоочікуваних результатів.
|
|
| |
Ісидор1999 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Завжди вважав, що знайти справжнього нутриціолога - справжня удача. І коли мені пощастило зустріти Кузьмінову Катерину Валеріївну, мої очікування були буквально перевернуті з ніг на голову. Її глибокі знання та професійний підхід зробили її для мене не просто фахівцем, а справжнім порятунком.
|
|
| |
valentine21 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Співпраця з Кузьміновою Катериною Валеріївною стала справжнім відкриттям для мене. Її експертне розуміння харчування, увага до деталей і справжня турбота про моє благополуччя зробили її найкращим нутриціологом для мене. Я більше не можу уявити своє життя без її підтримки та порад.
|
|
| |
Правдина | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Кузьмінова Катерина Валеріївна - це справжній професіонал у сфері харчування. Її глибокі знання та щирий інтерес до потреб пацієнта роблять її безумовно найкращим нутриціологом в Одесі. Завдяки її рекомендаціям, я не тільки покращив свої харчові звички, а й відчув себе набагато краще.
|
|
| |
klim7 | Повідомлення # 9 |
Майор
| Кузьмінова Катерина Валеріївна - це не просто фахівець із харчування, це справжній наставник у світі здорового способу життя. Її професійна порада та глибоке розуміння індивідуальних потреб клієнта роблять її лідером у сфері. Я вдячний їй за її допомогу та рекомендації.
|
|
| |
Рікарда | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Мої пошуки нутриціолога в Одесі привели мене до Кузьмінової Катерини Валеріївни, і це виявилося найкращим збігом обставин. Її експертні знання, професійне ставлення та емпатія допомогли мені налагодити харчування і відчути себе набагато краще.
|
|
| |
Сірі | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Як я можу зв'язатися з Кузьміновою О.В.
|
|
| |
Ісидор1999 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Кузьмінова Катерина Валеріївна приймає в клініці Доктор Благо Плюс на вулиці Дмитра Донського 2а/7, телефон 0931536900, також консультує онлайн.
|
|
| |
Голді | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Коли я потрапив на прийом до Кузьмінової Катерини Валеріївни, я зрозумів, що справжній фахівець - це щось більше, ніж просто лікар. Її увага до моїх потреб та її унікальний метод аналізу допомогли мені досягти бажаних результатів. Вона справді найкращий фахівець із харчування в Одесі.
|
|
| |