Нутриціолог Одеса ціни
|
|
Феня | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Нутриціолог Одеса ціни
Здрастуйте, цікавить грамотний нутриціолог, який зможе правильно скласти дієту на основі натуральних продуктів за сильних фізичних навантажень.
|
|
| |
GillJessica | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Можу рекомендувати Кузьмінову Катерину, дуже уважний і зацікавлений у позитивному результаті фахівець. Допомогла у вирішенні моїх проблем.
|
|
| |
Кая | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Дуже задоволений роботою з Катериною і вже бачу результат. Вона грамотний фахівець. Розклала всю інформацію в мене в голові по поличках, дала багато робочих рекомендацій, як впоратися з переїданням.
|
|
| |
13Debra | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Катерина грамотно підійшла до питання мого харчування. Розробила індивідуальний план для мене. Дуже задоволена, що зупинила вибір на цьому фахівці і вам рекомендую.
|
|
| |
Гайша | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Катерина допомогла мені взяти під контроль мій апетит. Зараз вага йде вниз, і я при цьому не голодую. Вона тактовно, уважно, професійно веде мене до моєї мети.
|
|
| |
Gwen1991 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Хороший фахівець. Допомогла відкоригувати правильне харчування. Дала корисні поради, порекомендувала вітаміни, запропонувала ввести нові продукти харчування, про які я не знала. Рекомендую!
|
|
| |
Гіла | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Зверталася до Катерини Валеріївни з проблемою харчування. Через своє захворювання не могла правильно скорегувати своє харчування. Вона допомогла мені визначитися з меню, підказала нові рецепти. Тепер я знаю, які продукти можна поєднувати, які потрібно виключити зі свого раціону. Дуже приємна і доброзичлива людина. Настійно раджу!
|
|
| |
WendyН | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| До Катерини я звернулася близько двох місяців тому і можу з упевненістю сказати, що це фахівець вищого класу. Рідко зустрінеш не просто хорошого дієтолога, а дієтолога, який володіє величезним арсеналом рецептів на всі випадки життя, індивідуальним підходом, глибокими знаннями нутриціології.
|
|
| |
бренда | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| За місяць роботи з Катериною я скинула 7 кг при різноманітному і смачному харчуванні. Отримала потужну психологічну підтримку, яка допомогла мені не зійти з дистанції. Цей фахівець знає толк у своїй справі.
|
|
| |
Batty | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Стільки років я не могла привести себе до ладу і вже майже не вірила, що це взагалі реально. І ось під керівництвом Катерини 6 кг пішло менше, ніж за місяць. Раджу, вона вам точно допоможе!
|
|
| |
Anastasia_15 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Здраствуйте, розкажіть як записатися до Катерини Кузьмінової?
|
|
| |
WendyН | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Записатися можете за телефоном - 0931536900, також Катерина Валеріївна консультує онлайн.
|
|
| |
Iris | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Фахівця рекомендую! За 2 місяці регулярної та покрокової роботи мінус 14 кг.
|
|
| |