Хороший акушер 5 пологовий будинок Одеси
|
|
РозаліяВелика | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хороший акушер 5 пологовий будинок Одеси
Шановні форумчани, можете підказати хорошого акушера в пологовому будинку №5.
|
|
| |
Антонія | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Мої пологи приймала Полюлях Оксана Анатоліївна. З вельми непростим кесаревим розтином лікар впоралася чудово і поклала косметичний шов, якого практично не видно! Безмірно їй вдячна! Якщо ви хочете, щоб вашу вагітність і пологи курирувала професіонал своєї справи, звертайтеся до Оксани Анатоліївни!
|
|
| |
Клавдія | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Я народжувала свою першу дитину з цим лікарем. Вона мені дуже допомогла, проконтролювала весь важкий процес пологів, була поруч у найважливіші моменти і керувала, підказувала. Завдяки їй у мене жодного внутрішнього розриву немає, хоча в моїй ситуації таке цілком могло статися. Зовнішній розрив все ж був один, Оксана Анатоліївна сама наклала шви, зробила все швидко й акуратно.
|
|
| |
Афрадита | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Я потрапила в золоті руки Полюлях Оксани Анатоліївни і стала щасливою мамою третього малюка. Операція кесарів розтин пройшла успішно, планово, відновлення було легким, а мені є з чим порівняти, раніше мене кесарила Кожухар А.В., чесно сказати до цього лікаря повертатися не хочеться.
|
|
| |
Констанція | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Оксана Анатоліївна приймала мої другі пологи. Завжди підтримувала і була уважна, пологи пройшли відмінно. Це справжній професіонал своєї справи, рекомендую потрапити в її дбайливі руки!
|
|
| |
Воронцова | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| У мене був плановий кесарів розтин за показаннями - тазове передлежання плода. Операція пройшла швидко, я була у свідомості, все чула, відчувала, але болю не було. Відновлення пройшло швидко, практично без знеболювальних, через 7 годин я вже ходила і тримала малюка. Оксана Анатоліївна найкращий акушер-гінеколог із золотими руками!
|
|
| |
ssofiaa | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| Лікарка Полюлях приймала мої пологи. Також ходила кілька разів до неї на консультації перед пологами. Оцінюю роботу лікаря на відмінно! Лікар спокійна, впевнена у своїх діях, професіонал своєї справи, приємна у спілкуванні! Наполегливо рекомендую вам, РозаліяВелика, у неї народжувати не пошкодуєте.
|
|
| |
Аміна1986 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| 5 років тому Полюлях робила кесарів мій родичці. Усе пройшло чудово, всі задоволені, шов акуратний. Лікаря рекомендую.
|
|
| |
Poplavskaya | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Дівчата, поділіться, будь ласка, телефончиком Оксани Анатоліївни?
|
|
| |
Воронцова | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Особистий номер лікаря Полюлях О.О. - 097-354-00-73.
|
|
| |
Zolotareva | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Пологи у мене були другі і, порівнюючи з першими у доктора Нікуліна, це просто небо і земля. І саме ставлення до мене Оксани Полюлях і медперсоналу, і компетентна підтримка, і своєчасні вірні рішення гінеколога! Після народження моє малятко мені показали і приклали до грудей. У мене найкращі враження про другі пологи! Полюлях Оксана Анатоліївна - чудова у своєму професіоналізмі.
|
|
| |
ТаняКальченко | Повідомлення # 12 |
Підполковник
| Найкращий лікар-гінеколог, якого я тільки зустрічала! Народжувала в неї сина! Усе пройшло на найвищому рівні! Рекомендую!
|
|
| |