Подолян Олександр Ілліч відгуки
|
|
Тома45 | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Подолян Олександр Ілліч відгуки
Які можете залишити відгуки про Подоляна Олександра Ілліча, як про акушера. Хочеться потрапити до хорошого лікаря на пологи.
|
|
| |
Ella | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| Народжувала за домовленістю, але лежала в палаті з дівчиною, яка потрапила до нього просто на чергову зміну. Обидві ми дуже задоволені і пологи пройшли не без проблем, але без післяпологових ускладнень, ускладнень для нас і наших діточок. Народжувати другого піду тільки до нього!
|
|
| |
Шура1990 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Дуже хороший лікар приводить до тями під час переймів, коли треба і прикрикне, і завжди тобі співчуває під час переймів, він каже, що знає, як боляче. Я ще лежала після пологів на пологовому столі і сказала, що другу дитину буду народжувати в нього. Не сумнівайтеся, йдіть.
|
|
| |
Розочка | Повідомлення # 4 |
Полковник
| З Олександром Іллічем я познайомилася на 38 тижні вагітності. Організм не був готовий народжувати в найближчий тиждень. Часу залишалося мало і справа пахла кесаревим. А дуже хотіла народити самостійно. Пролежала під наглядом два тижні. Благо здоров'я малюка дозволяло. У підсумку народила самостійно. Малюк - здоровенький, вага 4050, 57 см. Роботою лікаря дуже задоволена! Висока кваліфікація і чудові людські якості.
|
|
| |
Віталіна | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Під кінець терміну виявилося, що мені світить кесарів. Дуже боялася і мала велике бажання народжувати сама. Але Олександр Ілліч пояснив усі ризики в моїй ситуації і заспокоїв. Плановий кесарів розтин пройшов на відмінно. Лікар дуже уважний, у кишеню не дивився, з почуттям гумору. Рекомендую!
|
|
| |
КсеніяЯ | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Народила дівчинку в Подоляна А.І., всю вагітність спостерігалася в нього, дуже задоволена, такого уважного лікаря не зустрічала. Пологи перші враження тільки приємне. За другими тільки до нього!
|
|
| |
Агнія | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Олександр Ілліч акуратна, приємна, позитивна людина! Профі!
|
|
| |
Бурова | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Олександр Ілліч чудовий фахівець і професіонал своєї справи!!! Спасибі, що є такі чудові лікарі, які мають свою аргументовану точку зору по кожній ситуації окремо, а не пливуть за течією погоджуючись з усіма забаганками пацієнтів. Я народжувала у нього свого першого малюка, все пройшло супер завдяки Олександру Іллічу! Другого теж буду народжувати тільки в нього!!!
|
|
| |
Дегтярьова1996 | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Дівчата, у когось збереглися контакти Олександра Ілліча?
|
|
| |
Віталіна | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Так, збереглися - 0667225294, 0960390029.
|
|
| |
Kristy12 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Дуже хороший лікар і людина! Багато говорити не буду, дівчата вже все сказали. Другий раз теж піду до Олександра Ілліча народжувати! Усім рекомендую!!!
|
|
| |