Подолян Олександр Одеса відгуки
|
|
Мстислава | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Подолян Олександр Одеса відгуки
Милі пані, хто народжував у Подоляна А.І, проконсультуйте, як пройшли пологи, чи варто з ним домовлятися? Залишилися ви задоволені? Підете до нього ще народжувати?
|
|
| |
8Ulyana | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Перші пологи пройшли дуже важко, за те другого завдяки Олександру Іллічу народила без єдиного розриву. Якщо буду народжувати третього, то тільки до нього. Лікар за покликанням!
|
|
| |
Афанасія1956 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Дуже хороший лікар! Народжувала в нього за порадою 3-ох подруг і залишилася абсолютно задоволена. Пологи пройшли добре і швидко, лікар був присутній весь час, після пологів - максимум уваги. Усім раджу!
|
|
| |
Володимира | Повідомлення # 4 |
Полковник
| Кілька днів тому народила другу доньку в Олександра Ілліча! Ще раз переконалася в його професіоналізмі! Все чітко і ясно на пологах пояснював, головне його слухати!!!
|
|
| |
Kazakova | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| У січні цього року народжувала в Олександра Ілліча. Пологи були другі. Як народжувала першого навіть згадувати не хочу. А ось другі пологи пройшли дуже швидко і легко завдяки професіоналізму лікаря. Враження тільки позитивні.
|
|
| |
Євпраксія | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Народила 16.07.19 у Подоляна в обсервації. Задоволена шалено!!! Лікар супер!!! Пологи пройшли настільки швидко, майже безболісно, хоча були передчасні 36 тижнів. Рекомендую!
|
|
| |
Груша | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Олександр Ілліч - дуже уважний лікар. Враження найпозитивніші. Відмінний фахівець і чудова людина. Народжувати з ним було зовсім не страшно.
|
|
| |
Ада | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Я народжувала свою донечку в Подоляна Олександра Ілліча, лікар суперський - добрий, уважний і дуже хороший фахівець! Мої сестрички теж у нього народжували і всі дуже задоволені!
|
|
| |
Барбара789 | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Ми теж у 2017 народжували в другому пологовому будинку, у Олександра Ілліча, залишилися дуже задоволені, у лікаря золоті руки. Раджу всім, хто ще не визначився йти до Олександра Ілліча!
|
|
| |
Ветта | Повідомлення # 10 |
Майор
| Дівчата, дайте контактний телефон акушера Подоляна?
|
|
| |
Афанасія1956 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Уже даю - 0667225294, 0960390029.
|
|
| |
torri | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Олександр Ілліч найкращий лікар, таких думаю більше немає. Двоє моїх доньок завдяки йому радують усю родину!
|
|
| |