Найкращі акушери 7 пологового будинку Одеса
|
|
Клеопатра | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращі акушери 7 пологового будинку Одеса
Девоньки, хочу народжувати в сьомому пологовому будинку, не знаю з ким краще домовлятися, підкажіть?
|
|
| |
АліNa | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Раджу звернутися до Подоляна Олександра Ілліча - чудовий лікар. Дуже професійний, чуйний, життєрадісний, завжди позитивно налаштований, що дуже підтримує у важку хвилину. Його гідно можна назвати Лікарем - з великої літери!!!
|
|
| |
Есмеральда1988 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Я теж можу порадити Олександра Ілліча. Дуже хороший лікар. Якщо чесно не очікувала. Був черговий, на зміні. Уважний. Не грубий. Знає свою справу. Усе доступно і зрозуміло відповідає. Будь-яке питання пояснить. Народила набагато легше і краще, ніж перший раз з іншим лікарем. Дуже рекомендую.
|
|
| |
Фотина25 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| У мене пологи були важкі -17 годин. Показники УЗД погані. Серцебиття дитини постійно падало. Олександр Ілліч не відійшов від мене ні на секундочку. Заходив щодня, дивився. Та й ще місяць після пологів возився зі мною, оскільки були маленькі ускладнення. Але не дивлячись на це, він професіонал своєї справи.
|
|
| |
Аріадна | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Народжувала двох діток за домовленістю в Олександра Ілліча. Мені здається, кращого лікаря не знайти. Професіонал. Усе пройшло добре. Я дуже рада, що ситуація мене звела саме з ним.
|
|
| |
Флоренція | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Дійсно лікар від Бога! Уважний, відповідальний, народжувала без домовленості, ставлення прекрасне! Все пояснив, чітко, ясно, спокійно. Згадуючи попередні пологи - небо і земля! З таким лікарем можна ще народжувати і народжувати!
|
|
| |
Астра1979 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Народжувала без домовленості у лікаря Подоляна, він був на чергуванні. Пологи хоч і тривали з переймами майже 8 годин, пройшли добре без істотних розривів, підштовхував кілька разів із живота малятко, допомагав мені.
|
|
| |
Ніла | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Дуже хороша лікарка. Пологи були природні, без епідуралки. Усім рекомендую!
|
|
| |
Павла789 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Я в березні 2017 року народжувала у Подоляна А.І. . Дуже залишилася задоволена. Лікар - золоті руки. Тільки завдяки йому народила сама, інші лікарі вже б давно зробили кесарів. Усю ніч у пологовому залі не відходив від мене, дуже уважний, усе розповість докладно. Лікар просто супер!
|
|
| |
РозанаУВ | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Дівчата, напишіть контакти лікаря Подоляна, дуже потрібно.
|
|
| |
Аріадна | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Телефонуйте - 0960390029, 0667225294.
|
|
| |
Alexxandra | Повідомлення # 12 |
Сержант
| У мене кума нещодавно в нього народила. Тільки хороші спогади!
|
|
| |