Акушери 7 пологового будинку Одеси
|
|
Інга | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Акушери 7 пологового будинку Одеси
Милі пані, хто народжував у сьомому пологовому будинку, дайте пораду, у кого краще спостерігатися і народжувати.
|
|
| |
Голді | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Народжувала синочка в Олександра Ілліча Подоляна! Дуже грамотний, талановитий лікар. Про такого кажуть "від Бога". Народила сама, без розривів. Протягом пологів не відходив від мене. Можу сміливо його рекомендувати!
|
|
| |
Ветта | Повідомлення # 3 |
Майор
| Щойно повернулася з пологового будинку з донечкою! Олександр Ілліч зробив мені планове кесарів на найвищому рівні. На операції я була у свідомості, пам'ятаю кожну секунду - він був дуже уважний, зосереджений - кожен рух відпрацьовано до міліметра, ніякої суєти. Операція тривала 35 хвилин. Шов ювелірний, косметичний, абсолютно не віриться, що можна дістати дитинку через такий малесенький надріз на животі. Після операції заходив увесь час. Професіонал! Жодної секундочки не шкодую, що вибрала такого лікаря!
|
|
| |
Ревміра | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Рік тому я народила мою дитину в Олександра Ілліча Подоляна. Дуже сподобався його підхід. Загалом без паніки і метушні. В екстрених ситуаціях теж відчувається підхід професіонала.
|
|
| |
Mmiillaannaa | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Народжувала донечку в Олександра Ілліча. Мою вдячність не висловиш словами, це Лікар, якому нестрашно довірити себе і дитину. Діє чітко, без метушні, професіоналізм на автоматі. При цьому співчутливий, знає як налаштувати і підтримати, жодного зайвого руху. Усе в рамках "золоті руки".
|
|
| |
Георгіна | Повідомлення # 6 |
Майор
| Я народжувала у цього лікаря в жовтні, за знайомством і залишилася дуже ним задоволена! Я спостерігалася у нього з 30-го тижня, лікар дуже зайнятий, а значить затребуваний!!!!! Я була дуже набрякла і з тиском, що викликало багато труднощів під час пологів, кесарити не почали, тому що дитина сильно просунулася по шляхах, а потім застрягла... повинні були витягати щипцями... але завдяки Олександру Іллічу, моя дитина народилася сама природним шляхом!!!
|
|
| |
galla44 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Я теж народжувала у Подоляна Олександра Ілліча. Тільки позитивні емоції. Було планове кесарів розтин (дитина лежала долілиць ніжками). Лежала після пологів у лікарні 5 днів. З'являвся у мене в палаті щодня. Дивився, питав, відповідав на всі мої запитання. До речі, до деяких дівчаток лікарі, у яких вони народжували, навіть не з'являлися, хоча теж народжували за домовленістю. На мій погляд, Олександр Ілліч, дуже відповідальний лікар, уважний. І розкиснути не дає, і пожаліти може.
|
|
| |
Серафима | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Робила кесарів у лікаря Подоляна. Все пройшло чудово. Він великий молодець. Заходив, усе розповідав. Шов ідеальний, як ниточка. Я відразу зрозуміла, це мій лікар. І як просто гінеколог, і як акушер він дуже хороший.
|
|
| |
Єфросинія | Повідомлення # 9 |
Майор
| Дівчата, дайте контакти цього акушера?
|
|
| |
galla44 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Будь ласка - 0960390029 0667225294 Олександр Ілліч.
|
|
| |
Jenny77 | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Зберіг дитину і потім допоміг їй з'явитися на світ. Він лікар із великої літери.
|
|
| |