Акушери Одеса відгуки
|
|
Ілена | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Акушери Одеса відгуки
Дорогі пані! Хочу дізнатися у якого акушера Ви народжували і до якого рекомендуєте звернутися?
|
|
| |
Daria19 | Повідомлення # 2 |
Полковник
| В Одесі мені не вдалося знайти досвідченого фахівця. При варіанті відвідувачі сайту порекомендують запишуся.
|
|
| |
ТаняКальченко | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Можу з попередньою одеситкою заперечити, зустрічала щонайменше двох спеціалістів - Полюлях О.А. і Подоляна О.І., які стовідсотково є найпрофесійнішими в такій медичній класифікації й до кого можна рекомендувати приходити на прийом без остраху за своє здоров'я.
|
|
| |
Mariana1989 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Хочу я переконати, що акушер Подолян професіонал своєї справи, пологи були складні, але завдяки йому все склалося благополучно. Дуже зобов'язана цьому лікарю.
|
|
| |
Yolka33 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Хотілося б констатувати, що акушерка Полюлях О.О.- найкраща, пологи були складні, але завдяки їй все склалося благополучно. Найпрофесійніший і найуважніший лікар, якщо народжувати, то тільки до неї, однозначно!
|
|
| |
Olesya8 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Я народжувала з акушеркою Полюлях О.А. Прокесарила чудово, без наслідків. Найпрофесійніший і найуважніший лікар, якщо народжувати, то тільки до неї, без сумнівів!
|
|
| |
Inga1983 | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| Я задоволена, що народжувала в акушера Подоляна А. І., з ним пологи пройшли чудово. Дуже зобов'язана цьому лікарю!
|
|
| |
Margarita27 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Дайте пораду, як потрапити на прийом до цих фахівців?
|
|
| |
Zhorzhina | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Акушер-гінеколог Полюлях Оксана Анатоліївна, працює в пологовому будинку №5, вулиця Маршала Говорова 28, телефон 0973540073.
|
|
| |
петра | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Акушер-гінеколог Подолян Олександр Ілліч, пологовий будинок №7 просп. Космонавтів, 11б, телефон 0960390029, 0667225294.
|
|
| |
Білоусова | Повідомлення # 11 |
Підполковник
| Правду сказали, що акушери Подолян О. І і Полюлях О.А. - найкращі лікарі в Одесі, знаю з особистого досвіду. У цій спеціалізації, крім них, більше немає до кого звернутися.
|
|
| |
Poplavskaya | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Дякую, за коментарі, до найграмотніших лікарів в Одесі.
|
|
| |