Акушер Одеса Малиновський район
|
|
Zhanna072 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Акушер Одеса Малиновський район
Можна дізнатися кваліфікованого акушера, у кого народжували ви або ваші знайомі і залишилися задоволені?
|
|
| |
Daria19 | Повідомлення # 2 |
Полковник
| У нас у місті неможливо знайти правильного фахівця. За варіантом, якщо одесити підкажуть, запишуся.
|
|
| |
ТаняКальченко | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Хотілося б з Вами заперечити, бачила точно двох лікарів, які точно найграмотніші в даній професії і до кого рекомендувати можна приходити без ризиків за своє здоров'я. Це Полюлях і Подолян.
|
|
| |
Mariana1989 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Хочу запевнити що акушерка Полюлях найкваліфікованіша, я благополучно народила завдяки їй. Моїй вдячності немає меж.
|
|
| |
Yolka33 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Я можу підтвердити, що акушер Подолян найкваліфікованіший, мої пологи пройшли без ускладнень. За наступною дитиною тільки до нього!
|
|
| |
Olesya8 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Я задоволена, що народжувала в акушера Подоляна Олександра Ілліча! З ним пологи пройшли чудово. Я залишилася задоволена!
|
|
| |
Inga1983 | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| Я народжувала з акушером Полюлях О.А. Пологи пройшли дуже швидко. Народжувала другу дитину, є з чим порівнювати... Найпрофесійніший і найуважніший лікар, якщо народжувати, то тільки до неї, однозначно!
|
|
| |
Zhorzhina | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Акушер-гінеколог Полюлях Оксана Анатоліївна, працює в пологовому будинку №5, вулиця Маршала Говорова 28, телефон 097-354-00-73.
|
|
| |
петра | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Цитата Margarita27Акушер-гінеколог Подолян Олександр Ілліч, 7 пологовий будинок Одеси, вул. Космонавтів, 11б, телефон 0960390029, 0667225294.
|
|
| |
Білоусова | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Правду розповіли, що акушери Подолян О. І і Полюлях О.О. - розумні фахівці в нашому місті, знаю з особистого досвіду. У даній спеціалізації, крім них більше немає до кого звернутися.
|
|
| |
Poplavskaya | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Дякую за рекомендації до найкращих фахівців у місті.
|
|
| |