Акушер Одеса Київський район
|
|
Zhanna072 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Акушер Одеса Київський район Вітаю, порадьте акушера. Підкажіть контакти обізнаного лікаря ґрунтуючись на Вашому особистому досвіді або відгуках знайомих.
|
|
| |
Daria19 | Повідомлення # 2 |
Полковник
| У нашому місті мені не вдалося знайти розумного лікаря. Якщо ж на форумі порадять із радістю звернуся.
|
|
| |
ТаняКальченко | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Зустрічала щонайменше двох спеціалістів - акушерів, які на сто відсотків найпрофесійніші в такій медичній класифікації і до кого можливо рекомендувати приходити на прийом без остраху за своє здоров'я. Це акушерка Полюлях із 5 пологового будинку і Подолян із сьомого.
|
|
| |
Mariana1989 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Готова запевнити, що акушерка Полюлях найкваліфікованіша, пологи були складні, але завдяки її професіоналізму все склалося благополучно. Допомогла розродитися під час важких пологів.
|
|
| |
Yolka33 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Хочу запевнити, що акушер Подолян прийняв пологи добре, ніяких ускладнень не було, все було легко і швидко! Дуже зобов'язана цьому лікарю.
|
|
| |
Olesya8 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Я народжувала в акушера Полюлях Оксани Анатоліївни, пологи були складні, подвійне обвиття, але завдяки їй все склалося благополучно. Дівчатка, йдіть народжувати тільки до цього акушера, не пошкодуєте!
|
|
| |
Inga1983 | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| Хотілося Вам порадити народжувати тільки в акушера Подолян Олександр Ілліча! Він зробив усе можливе для моїх природних пологів! Я залишилася задоволена!
|
|
| |
Margarita27 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Порадьте, де працюють ці лікарі?
|
|
| |
Zhorzhina | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Акушер-гінеколог Полюлях Оксана Анатоліївна, працює в пологовому будинку №5, вулиця Маршала Говорова 28, телефон 097-354-00-73.
|
|
| |
петра | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Акушер-гінеколог Подолян Олександр Ілліч, 7 пологовий будинок Одеси Космонавтів, 11б, телефон 0960390029, 0667225294.
|
|
| |
Poplavskaya | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Дякую, за відгуки, до тямущих лікарів в Одесі.
|
|
| |