Акушер Подолян Олександр Ілліч відгуки
|
|
ЛуїзаФ | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Акушер Подолян Олександр Ілліч відгуки
У мене вже тридцять другий тиждень вагітності. Я стала замислюватися, про те, у кого народжувати. Я багато чула хорошого про Подоляна Олександра Ілліча. Ви його знаєте?
|
|
| |
АлкаГ | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я дуже добре знаю Подоляна Олександра Ілліча. Це чудова людина і дуже хороший акушер. Я в нього народжувала доньку. Все пройшло добре і вдало. Олександр Ілліч навіть на хвилинку від мене не відійшов, поки я не народила. Я вам раджу звернутися до Подоляна Олександра Ілліча.
|
|
| |
МаняГ | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Подолян Олександр Ілліч найкращий акушер. Я в нього народила доньку. Народила сама, все пройшло добре. Олександр Ілліч дуже добра і чуйна людина. Він весь процес пологів тримає під особистим контролем. Дуже хороший акушер. Я вам раджу народжувати у Подоляна Олександра Ілліча.
|
|
| |
ЗізаЛ | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Моя подруга народжувала в Подоляна Олександра Ілліча. Залишилася дуже задоволена акушером. Відмінний фахівець, професіонал з великої літери. Народила природним шляхом синочка. Рекомендую вам звернутися до Подоляна Олександра Ілліча.
|
|
| |
КатяЗ | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Мені Подолян Олександр Ілліч проводив операцію, а конкретно кесарів розтин. Прекрасно все зробив. Зі мною і сином все добре. Дуже обізнаний і грамотний фахівець. Як людина взагалі чудова. Правду люди кажуть про Подоляна Олександра Ілліча - він найкращий.
|
|
| |
ЛеонідаЛ | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Моя сестра народжувала в Подоляна Олександра Ілліча. Народила сама сина. Прекрасний акушер. Дуже обізнаний лікар. Від сестри не відійшов ні на секунду поки вона не народила. Величезна подяка Подолян Олександру Іллічу за його професіоналізм.
|
|
| |
ЛюдаА | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| З народжувала в Подоляна Олександра Ілліча. Це дійсно талановитий лікар. Відмінний фахівець. Народила природним чином сина. Пологи пройшли добре і повністю вдало. З нами все чудово. Велике спасибі Подоляну Олександру Іллічу за його допомогу.
|
|
| |
ЛарисаГ | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Я вважаю, що краще немає акушера-гінеколога, ніж Подолян Олександр Ілліч. Найкращий фахівець. Мені дуже пощастило, що я потрапила саме до нього народжувати. Олександр Ілліч під час пологів одразу зрозумів, що почалися проблеми і в екстреному порядку зробив мені кесарів розтин. Операція пройшла відмінно. Велике спасибі Олександру Іллічу за його професіоналізм.
|
|
| |
ТомаГ | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Правильно люди говорять, про Подоляна Олександра Ілліча. Це першокласний акушер. Дуже уважна і хороша людина. З ним надійно, він не підведе. Я народила сина в Олександра Ілліча. Усе пройшло добре. Я дуже вдячна Подоляну Олександру Іллічу за його допомогу.
|
|
| |
ДашкаВ | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Я вам раджу звернутися до Подоляна Олександра Ілліча. Це найкращий акушер. Я народжувала в Олександра Ілліча двічі. Все пройшло добре і вдало. Низький уклін і безмежна подяка Подоляну Олександру Іллічу за його талант лікаря і людяність.
|
|
| |
ДаринаЛ | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Мені теж дуже скоро народжувати і тепер я точно знаю, у кого я буду народжувати. Напишіть, будь ласка, в якому пологовому будинку працює Подолян Олександр Ілліч. Заздалегідь дякую.
|
|
| |
ЛуїзаФ | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Спасибі всім велике. Однозначно звернуся до Подоляна Олександра Ілліча. Дуже прошу вас написати мені де працює Олександр Ілліч і якщо є номер телефону.
|
|
| |
ЛарисаГ | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Подолян Олександр Ілліч працює в сьомому пологовому будинку на вулиці Космонавтів, 11б. Телефон лікаря 0960390029. Усе буде добре. Телефонуйте.
|
|
| |