Акушер-гінеколог Одеса Приморської район
|
|
Кларисса | Повідомлення # 1 |
Генерал-майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Акушер-гінеколог Одеса Приморської район
Доброго ранку! Цікавить таке питання, які акушери в Одесі найкращі з найкращих? Ваша думка про таких фахівців.
|
|
| |
КазаковаМіра | Повідомлення # 2 |
Генерал-майор
| Консультувалася з багатьма, але не вийшло знайти правильного лікаря. Якщо, що ви знаєте про такого лікаря, який вам вилікував, запропонуйте.
|
|
| |
ХристинаМалих | Повідомлення # 3 |
Генерал-майор
| Не завадило б бути в курсі, які лікарі в реальності найпрофесійніші, а то я вже віднедавна в пошуку, і мої результати невтішні.
|
|
| |
Liana | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Висловити незгоду з вищеназваним учасником, що лікувалася, у нас є такі лікарі, які на 100% найкращі в такій сфері і я хочу їх радити, це - акушери Подолян Олександр Ілліч і Полюлях Оксана Анатоліївна.
|
|
| |
Калиночка | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Чудовий лікар Олександр Ілліч Подолян народжувала в нього другу дитину, були важкі пологи, дуже йому вдячна. Не сюсюкає. Професіонал своєї справи!
|
|
| |
Маргарита | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Я теж народжувала у Подоляна Олександра Ілліча, пологи були з ускладненням, страху повні штани, але все пройшло відмінно, завдяки Олександру Іллічу, ніяких ускладнень не було, все було легко і швидко.
|
|
| |
Valentina7 | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Можу я порадити акушерку Полюлях Оксану Анатоліївну. Для мене це - найкращий лікар! Дивовижна людина і професіонал акушерства. Пологи у мене були з ускладненнями і тільки завдяки високій компетентності даного акушера у нас є улюблена донечка.
|
|
| |
Інга | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Шукала хорошого акушера. І ось нарешті знайшла! Порекомендували Полюлях Оксану Анатоліївну - це найталановитіший лікар на моїй пам'яті. Вона єдиний у своїй спеціалізації, яка змогла допомогти мені народити природним шляхом!
|
|
| |
Каркуша | Повідомлення # 9 |
Генерал-майор
| Вельмишановні друзі, викликали інтерес ці фахівці, можете залишити дані про цих лікарів?
|
|
| |
Севастьяна | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Залишаю вам інформацію - Полюлях Оксана Анатоліївна працює в 5-му пологовому будинку на вул. Маршала Говорова 28, особистий телефон 0973540073.
|
|
| |
Роуз | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Ділюся з вами - Подолян Олександр Ілліч працює в 7-му пологовому будинку на вул. Космонавтів 11Б, особистий телефон 0960390029, 0667225294.
|
|
| |
Аміна1986 | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Справді написали, що Подолян і Полюлях найграмотніші професіонали в Одесі, знаю на особистому досвіді. У цій кваліфікації, крім них, більше нема до кого піти.
|
|
| |
Афрадита | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Дякую за ваші відгуки!
|
|
| |