Акушер гінеколог Одеса відгуки
|
|
Кларисса | Повідомлення # 1 |
Генерал-майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Акушер гінеколог Одеса відгуки
Вітаю шановних форумчан! Збуджувати інтерес, які акушери у нас в місті найкращі з найкращих? Хочеться почути ваші погляди про таких фахівців.
|
|
| |
КазаковаМіра | Повідомлення # 2 |
Генерал-майор
| Лікувалася у багатьох, але я не знайшла правильного фахівця. При варіанті, що ви знаєте про такого фахівця, який вам допоміг, порекомендуйте.
|
|
| |
ХристинаМалих | Повідомлення # 3 |
Генерал-майор
| Непогано б бути в курсі, які лікарі нині найпрофесійніші, а то я вже давно в пошуку і мої дослідження не задовільні.
|
|
| |
Liana | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Я хочу не погодитися з вищеназваним учасником, знаю, у нас є такі лікарі, які на сто відсотків незрівнянні в такій спеціалізації і я можу їх порадити, це - акушери Подолян Олександр Ілліч і Полюлях Оксана Анатоліївна.
|
|
| |
Калиночка | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Грамотний акушер Подолян А. І. Народжувала в нього першу дитину, були важкі пологи, дуже йому вдячна. Не говорить пафосних слів і компіментів. Професіонал своєї справи!
|
|
| |
Маргарита | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Я теж народжувала у Подоляна Олександра Ілліча, пологи були з ускладненням, дуже боялася, але все пройшло благополучно, завдяки Олександру Іллічу, ніяких ускладнень не було, все було легко і швидко.
|
|
| |
Valentina7 | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Я можу порадити акушерку Полюлях Оксану Анатоліївну. Для мене це - найкращий лікар! Дивовижна людина і профі акушерства. Пологи у мене були важкі і тільки завдяки високій компетентності даного акушера у нас є улюблена донечка.
|
|
| |
Інга | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Шукала відмінного акушера. І ось мені посміхнулася удача! Порадили Полюлях Оксану Анатоліївну - це найталановитіший лікар на моїй пам'яті. Вона єдина у своїй кваліфікації, змогла допомогти мені благополучно народити!
|
|
| |
Каркуша | Повідомлення # 9 |
Генерал-майор
| Високоповажні одесити, звернули на себе увагу ці фахівці, можете надати контакти про цих лікарів?
|
|
| |
Севастьяна | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Тримайте, будь ласка - Полюлях Оксана Анатоліївна приймає в 5-му пологовому будинку на вул. Маршала Говорова 28, особистий телефон097-354-00-73.
|
|
| |
Роуз | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Ділюся з вами - Олександр Ілліч Подолян працює в пологовому будинку №7 вул. Космонавтів, 11б, контактний телефон 0960390000. Космонавтів, 11б, контактний телефон 0960390029, 0667225294.
|
|
| |
Аміна1986 | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Правильно сказали, що Подолян і Полюлях кваліфіковані професіонали в Одесі, знаю на індивідуальному досвіді. У цій сфері, крім них, більше немає до кого звернутися.
|
|
| |