Консультація акушера гінеколога Одеса
|
|
Кларисса | Повідомлення # 1 |
Генерал-майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Консультація акушера гінеколога Одеса
Здрастуйте! Цікавить таке питання, які акушери в Одесі найкращі з найкращих? Ваша думка про таких медичних працівників.
|
|
| |
КазаковаМіра | Повідомлення # 2 |
Генерал-майор
| Я була у багатьох, але не вийшло знайти грамотного фахівця. У тому разі, якщо ви знаєте про такого лікаря, який вам надав допомогу, порекомендуйте.
|
|
| |
ХристинаМалих | Повідомлення # 3 |
Генерал-майор
| Не завадило б дізнатися з перших рук, які лікарі наразі найкваліфікованіші, а то я вже давненько в пошуку і мої результати катастрофічні.
|
|
| |
Liana | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Я можу посперечатися з попередньою городянкою, що проходила лікування, у нас є такі лікарі, які на сто відсотків найпрофесійніші в даній професії, і я хочу їх рекомендувати, це - акушери Подолян Олександр Ілліч і Полюлях Оксана Анатоліївна.
|
|
| |
Калиночка | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Прекрасний лікар Подолян А. І. Народжувала в нього другу дитину, були важкі пологи, дуже йому вдячна. Не сюсюкає. Професіонал своєї справи!
|
|
| |
Маргарита | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Також я народжувала у Подоляна А.І., пологи були важкі, було страшно, але все пройшло відмінно, завдяки Олександру Іллічу, народила без розривів.
|
|
| |
Valentina7 | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Я хочу порадити акушера Полюлях Оксану Анатоліївну. Для мене це - найчудовіший лікар! Дивовижна людина і професіонал акушерства. Пологи у мене були з ускладненнями і тільки завдяки високому професіоналізму цього акушера у нас є улюблений синочок.
|
|
| |
Інга | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Шукала талановитого акушера. І ось знайшла! Порекомендували Полюлях Оксану Анатоліївну - це найбільш обізнана лікарка на моїй пам'яті. Вона унікальна у своїй кваліфікації, змогла допомогти мені народити швидко і без ускладнень!
|
|
| |
Каркуша | Повідомлення # 9 |
Генерал-майор
| Шановані одесити, заінтригували ці лікарі, можете залишити інформацію про цих фахівців?
|
|
| |
Севастьяна | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Тримайте, будь ласка - Полюлях Оксана Анатоліївна приймає в 5-му пологовому будинку на вул. Маршала Говорова 28, особистий телефон 0973540073.
|
|
| |
Роуз | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Залишаю, з радістю - Олександр Ілліч Подолян приймає в пологовому будинку №7 вул. Космонавтів, 11б, контактний телефон 0960390000, тел. Космонавтів, 11б, контактний телефон 0960390029, 0667225294.
|
|
| |
Аміна1986 | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Правду написали, що Подолян і Полюлях грамотні фахівці в Одесі, знаю на власному досвіді. У цій спеціалізації, крім них, більше нема до кого піти.
|
|
| |
Афрадита | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Дякую за ваші рекомендації!
|
|
| |