Хороший гінеколог акушер 7 пологовий будинок Одеси
|
|
Надія82 | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хороший гінеколог акушер 7 пологовий будинок Одеси
Дівчата, порадьте де народжувати? І в кого народжувати? Найбільше цікавить сьомий пологовий будинок, але можна ще й у п'ятому.
|
|
| |
galla44 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| У сьомому можу порекомендувати Подоляна Олександра Ілліча - чудовий акушер з ним не страшно народжувати.
|
|
| |
Kristy12 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Це не тільки прекрасний лікар, а й чуйна, уважна людина, яка вміє передати жінці впевненість і оптимізм протягом усієї вагітності. Розташував нас до себе з перших хвилин знайомства, завжди був на зв'язку до пологів, планове КР (3-тє для нас) було проведено на вищому рівні, підтримував з усіх питань після пологів і після виписки з лікарні.
|
|
| |
AidaNikolaychuk | Повідомлення # 4 |
Сержант
| "Пологовий будинок №7" дійсно найкраще місце, щоб з'явитися на світ, а Олександр Ілліч - найкращий лікар для цього.
|
|
| |
TigerLily | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Олександр Ілліч найкращий у своїй справі! Його тепле ставлення, впевненість, знання, спокій допомагає пройти весь шлях від вагітності до пологів без тривоги. Тільки найкращі спогади про пологи!
|
|
| |
Levitskaya9 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| У нашій непростій ситуації Олександр Ілліч прийняв єдино правильне рішення, нам залишалося тільки довіритися. ЕКС у його виконанні пройшло на найвищому рівні! Завжди цікавився нашим станом, завжди підбадьорював, кожну хвилину відчували що ми в надійних руках!
|
|
| |
Афанасія1956 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Я народжувала в п'ятому пологовому будинку і можу порекомендувати Полюлях О.О., я вдячна їй життям свого первістка.
|
|
| |
Валентина45 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Народжувала в липні 2021 року в Оксани Анатоліївни. Можу порадити цю лікарку на 100%. Її спокій, знання своєї справи, позитивний настрій, без метушні, просто найкраща! Тепер тільки до неї!
|
|
| |
Володимира | Повідомлення # 9 |
Полковник
| Шикарна лікарка, з якою не страшно народжувати!
|
|
| |
Kazakova | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Завдяки Оксані Анатоліївні, мої перші пологи запам'яталися, як один із найкращих моментів у моєму житті! Такого лікаря, який вселяє впевненість, що ти в надійних руках, що з тобою і твоїм малюком 100% все буде добре, що ми під ретельним наглядом, буду сміливо рекомендувати абсолютно всім жінкам!
|
|
| |
Lyona56 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Дівчата, дорогі, залиште контакти цих лікарів?
|
|
| |
Kazakova | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Звертайтеся до Оксани Анатоліївни, залишитеся задоволені - 0973540073.
|
|
| |
Kristy12 | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Із задоволенням залишаю контакти Олександра Ілліча - 096-039-00-29, 066-722-52-94.
|
|
| |