Хороший гінеколог акушер 1 пологовий будинок Одеси
|
|
Інара | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хороший гінеколог акушер 1 пологовий будинок Одеси
Шукаю грамотного акушера для пологів із благополучним результатом. Розглядаю перший пологовий будинок Одеси. Кого можете порекомендувати?
|
|
| |
Євдоха | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Народжувала 4-ту дитину в цьому пологовому будинку, і нікому не рекомендую цей пологовий будинок. Працівники злі, шкідливі, незадоволені. Привезли по швидкій. Лікарі в приймальні були дуже грубі, злі, і лаялися між собою. Аналізи брали, досі залишився синяк, кров. Пологи приймали дуже грубо, ніколи так не народжувала, від злості чи не знаю - така акушерка, було дуже боляче, сильно колупала, після пологів навіть не могла ходити від болю, наче був розрив.
|
|
| |
Зориночка | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Якщо ви потрапили в цей пологовий будинок на кесарів за показаннями, хай ваша дитина хоч п'ять кіло з усіма іншими показаннями до цієї процедури, кесарити ніхто не буде! Порвуть як ромашку... А далі запалення, антибіотики, штучне вигодовування з подальшою госпіталізацією дитини з приводу рефлюксу. Не можу рекомендувати цей заклад.
|
|
| |
Мелітта | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Куди ж тоді звертатися, цей же вважається найкращим пологовим будинком?
|
|
| |
Аризона | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Мені дуже пощастило з лікарем Подоляном Олександром Іллічем із сьомого пологового будинку на Консмонавтів - це чоловічок від Бога із золотими руками, дуже йому вдячна, провів операцію на відмінно. Його з радістю рекомендую!
|
|
| |
Муля | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| З цим лікарем відчуваєш себе в надійних руках на мільйон відсотків! Подолян Олександр Ілліч - професіонал вищої категорії, стриманий, тактовний, серйозний, не розгубиться в будь-якій ситуації. Народила в 40 тижнів, планове кесарів, шов ідеальний, операція пройшла якнайкраще.
|
|
| |
Амелія | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Вдячна Олександру Іллічу за мої природні пологи. Дав доходити до 42 тижня без пресингу, спокійно. Правильно вибрав тактику ведення пологів, унаслідок чого моє малятко народилося здоровим, а я практично не постраждала.
|
|
| |
Ківі | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Я можу рекомендувати хорошого акушера з п'ятого пологового будинку - Полюлях Оксану Анатоліївну. Вона - лікарка від Бога! Дуже рада, що завершальний етап моїх пологів пройшов під керівництвом Оксани Анатоліївни. Вона дуже делікатна, професіонал своєї справи. Допомогла народитися моєму синові. Мені дуже пощастило з цим лікарем.
|
|
| |
Асель | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Народжувала за допомогою кесаревого розтину. Операція пройшла успішно завдяки Оксані Анатоліївні. Вона професіонал і просто хороша людина, їй не все одно і це викликає повагу.
|
|
| |
Ребекка | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Народжувала з Оксаною Анатоліївною вже 2 рази! І обидва рази у мене були ідеальні пологи і максимально швидке відновлення після них! Дуже чуйна, доброзичлива людина і грамотний, впевнений фахівець! У будь-якій ситуації вселяє впевненість і спокій! Їй можна довірити себе і малюка на всі 100000% і бути впевненою, що все буде добре!
|
|
| |
Бану | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Дівчата, дуже потрібно, залиште контакти цих акушерів.
|
|
| |
Асель | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Тримайте - Полюлях Оксана Анатоліївна приймає в п'ятому пологовому будинку на Говорова 28. Телефон для зв'язку - 097-354-00-73.
|
|
| |
Амелія | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Залишаю з радістю - Подолян Олександр Ілліч, приймає пологи в 7-му пологовому будинку Одеси на Космонавтів, 11б, особистий телефон - 0960390029, 0667225294.
|
|
| |